Bebek bakımı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Bebek bakımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 648 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Bebek bakımı
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba bi sorum olacaktı da bebek pişik kremleri arasında yeni doğan bebeklerde hangi marka iyi geliyor fikir alabilir miyim birde bebek pudrası için

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Herkese merhaba bi sorum olacaktı da bebek pişik kremleri arasında yeni doğan bebeklerde hangi marka iyi geliyor fikir alabilir miyim birde bebek pudrası için
Merhaba canım pişik kremini devamlı olarak sağlık ocağında yazdırıyorum hametan ve mantar kremi yazıyor ikisini karıştırıp sürünce hemen geçiyor çok iyi tavsiye ederim

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım pişik kremini devamlı olarak sağlık ocağında yazdırıyorum hametan ve mantar kremi yazıyor ikisini karıştırıp sürünce hemen geçiyor çok iyi tavsiye ederim
Evet onu biliyorum ama daha ilk gebelik olunca alerjik gibi durumlar olur mu diye emin olamadım tevsiye için teşekkürler

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Evet onu biliyorum ama daha ilk gebelik olunca alerjik gibi durumlar olur mu diye emin olamadım tevsiye için teşekkürler
Rica ederim canım aile hekimine de danışabilirsin oda uygun görür ise deneyebilirsiniz

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Ben hametan kullandım ama diş çıkarma zamanları ya da yazın kızardığında sudokrem kullandım hemen kızarıklığını alıyor, pudra kullanmayın diyorlardı bir yerlerde okumuştum ama sebebini hatırlamıyorum

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Ben hametan kullandım ama diş çıkarma zamanları ya da yazın kızardığında sudokrem kullandım hemen kızarıklığını alıyor, pudra kullanmayın diyorlardı bir yerlerde okumuştum ama sebebini hatırlamıyort
Ben hametan kullandım ama diş çıkarma zamanları ya da yazın kızardığında sudokrem kullandım hemen kızarıklığını alıyor, pudra kullanmayın diyorlardı bir yerlerde okumuştum ama sebebini hatırlamıyorum
Teşekkürler

Canım pudra önerilmiyor bende kullanmıştım bir süre sonra bir gün bir tane eczacı dedi ki neden kullanıyorsunuz bunların bir faydası yok aksine zararı var gözenekleri tıkıyor hava aldırmıyor ve daha fazla pişiğe sebebiyet veriyor dedi o günden sonra 1 kere dahi kullanmadım dediği gibi de oldu çok nadir pişik oldu hatta olmadı gibi de diyebilirim krem olacakta sudokrem kullandım deneme amaçlı normalde bepanthol kullanıyorum sudokrem bize hiç yaramadı başka bebeği bilemem herkesin cildi bir olmaz yarayan da vardır ama ben memnun kalmadım bepanthol kullanıyorum memnunum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar