Bebek bezi yorumları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynoo tarafından oluşturulan Bebek bezi yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,139 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi yorumları
Konbuyu başlatan Zeynoo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bende oğlum doğduğundan beri molfix kullanıyorum canım memnunum ama oğlum pişik oluyor son zamanlarda krem işe yaramadı pudra kullanıyorum ferahlık versin diye şimdi sen söyleyince fark ettim evet yenilenmiş mavi ambalaj kullanıyorum son zamanlarda acaba bez değişti diye mi pişik oluyor🤔
Ben hassas ciltler için olanı kullanıyordm bu hem pişik yaptı hem bantların izi çıkıyor

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar herkes kullandı bebek bezi yorumlarını yazabilir mi benolfix kullaniyorm eşim gitmiş Molfix yeni cikardi ürünü alms o da pişik yaptı degistircem ama diğer markalar nasıl bilmiyorm
Ben hep prima kullandım yeni doğduğunda.
Kızlar herkes kullandı bebek bezi yorumlarını yazabilir mi benolfix kullaniyorm eşim gitmiş Molfix yeni cikardi ürünü alms o da pişik yaptı degistircem ama diğer markalar nasıl bilmiyorm
Premium care

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Ilk kizimda hep prima kullandim cok sukur bir kere bile pisik sorunu yasamadim
Suan ikinci cocuguma hamileyim ona da prima aldim.

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben kızlarım da ilk 3 ay alışma döneminde pisik olmasın diye prima kullandım bebek cildi hassas diye 3 ayından sonra da bimden aldım kullandım iki kızıma da böyle kullandım bunda da öyle yapıcam zaten poposunu sürekli ılık suyla yıka kreminini de sür hiç sıkıntı yaşamazsın 😉😉☺☺

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben kızlarım da ilk 3 ay alışma döneminde pisik olmasın diye prima kullandım bebek cildi hassas diye 3 ayından sonra da bimden aldım kullandım iki kızıma da böyle kullandım bunda da öyle yapıcam zaten poposunu sürekli ılık suyla yıka kreminini de sür hiç sıkıntı yaşamazsın 😉😉☺☺
Yikayamasam da ılık suyla siliyorm ama pişik oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynenn bacaklarında iz oluyor doğru canım bene değiştirim ozamn bezi yazık çocuk pişti
Geçmiş olsun kuzum degistir eğer geçerse bana da yaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hep öyle yapiyordum ama bu bezin dışı naylon hava almıyor yaptı altını sırtına doğru pişik oldu bebek bezi bir de bir beden buyuk

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.