Bebek dönmesi 🤰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️ tarafından oluşturulan Bebek dönmesi 🤰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 872 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek dönmesi 🤰
Konbuyu başlatan 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Ah keske her hamile kadının bünyesi aynı olsada bu sorulara net yanıt verebilsek canım.ben 36 yi doldurdum sağlık ocağı hekimin daha yukarda belli haftaya aşağı iner baskıyı hissedersin kasilmalarin artar dedi belki sende baskıyla falan anlarsın

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar ben 37+6 oldum çok şükür Bebek kaçıncı haftada döner acaba ptesi kontrol var merak ediyorum acaba sezeryanmi normalmi bebek kanal girdimi sizinkiler nasıl oldu hanımlar kaçıncı haftada döndü bebek 🤷🏼‍♀️
25 haftalıkken kontrol vardı o zaman dönmüştü o günden beri ne zaman gitsek aynı pozisyonda canım

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar ben 37+6 oldum çok şükür Bebek kaçıncı haftada döner acaba ptesi kontrol var merak ediyorum acaba sezeryanmi normalmi bebek kanal girdimi sizinkiler nasıl oldu hanımlar kaçıncı haftada döndü bebek 🤷🏼‍♀️
Az çok bilirsin canim döndüğünü benim bir ay önce dönmüştü sonrs benim kasiklarimda hareket arttı sağ ve solum iki top şeklinde taş gibi oluyodu doktora gittim bebek tekrar dönmüş dedi solda kafa sagda popo kasıklarda da ayakları var dedi ondan rahatsız oluyorsun şimdi bebek kanala girince göğüs kafesinde rahatlama oluyo baskı daha çok alta veriyo ayakların hareketlerini göğüs altında hissediyorsun takip et bakalım bebis nerde

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
25 haftalıkken kontrol vardı o zaman dönmüştü o günden beri ne zaman gitsek aynı pozisyonda canım
Benim oglum tm 8 aya kadar tersti beni maf etti birgun sabah uyandim agir olmuşum tm tabi ilk defa yürürken rahat yürüdüğümu fark ettim bacaklarımı agrisiz atiyordum 8 ay çekmişim çünkü o ağrıyı şansa kontrolumde den geldi o gün gittim hadi gözün aydınbebek dönmüş dedi rahatladin mi biraz gec oldu hocam dedim ama cook rahat bi duyguymuş dedim yani dogumuma cok az kalmisti anca döndü zaten 38 haftada dogutmustum

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Benimki yan duruyor her elde anlayamadım ben tam heryerim oynuyor hareket edince ama hala gogsumde baskı var yani 😂😂😂
İşte benimde yan duruyo dediğin gibi heryerde hissediyorum ama bebek doğum pozisyonundayken kafayı kasıkta hafif sağ sol yapar ya öyle hissediyordum sonra baktım sağ sol kasık vuruyo küçük yuvarlak şekilde hareket arttı dedim bu çocuk bu kafayı nasıl böyle donderebiliyor birde okadar altta hareket ediyordu sanki egilsem gorecem 🤭🤭🤭 gittim meğer ayaklariymis ama bildim bir tuhaflık var bak simide iki gündür sanki çapraz ayaklar tam değil ama çapraz şekilde göğüs altıma yakın bakalım pazartesi ne diyecek

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
İşte benimde yan duruyo dediğin gibi heryerde hissediyorum ama bebek doğum pozisyonundayken kafayı kasıkta hafif sağ sol yapar ya öyle hissediyordum sonra baktım sağ sol kasık vuruyo küçük yuvarlak şekilde hareket arttı dedim bu çocuk bu kafayı nasıl böyle donderebiliyor birde okadar altta hareket ediyordu sanki egilsem gorecem 🤭🤭🤭 gittim meğer ayaklariymis ama bildim bir tuhaflık var bak simide iki gündür sanki çapraz ayaklar tam değil ama çapraz şekilde göğüs altıma yakın bakalım pazartesi ne diyecek
Bende persembe günü gidicem bakalım canım hayırlı haberlerle geliriz insallah

Tüm sayfalar yüklendi.