Bebek erkekken kıza dönmüş olabilir mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Bebek erkekken kıza dönmüş olabilir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,399 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek erkekken kıza dönmüş olabilir mi
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Kızlar dün. Doktora kontrole gııtım bilmiyorum sonradan sakaya vurduda 8 on içindeyim 3 doktor erkek dedi işte bu doktor da ılı üc defa erkek dedi dun sorunca kız dedı nasıl kız siz erkek dedınz dedim donmuş olabilir dedi guldu sonra Saka dedı erkek pipisi de bu kafam şuan çok karıstı Saka mıydı yoksa doktor kendını tepkımden dolayı cevırdı mı bilmiyorum
Yok kuzum dönmez.yani bebek anne karnına düştüğü anda cinsiyeti belli olur zaten ama zamanla görebilirsin .sadece doktor yanlış görebilir yada karıştırabilir canım bence şaka yapmış doktor sana 😂🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Atıyor ama öyle sık degil doktorlar diyor gerek hep hareket etsin bu dun akşamdan atmadı bu sabah az oldu sonra yine yok cok mu pimpirkli davranıyorum bilmiyorum
Valla kuzum benim bildiğim 24 saatte en az 10 kez filan oynaması lazım eğer haraketi 10ndan azsa git ama oynuyorsa sıkıntı yapma yavaş yavaş oynar oda

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum dönmez.yani bebek anne karnına düştüğü anda cinsiyeti belli olur zaten ama zamanla görebilirsin .sadece doktor yanlış görebilir yada karıştırabilir canım bence şaka yapmış doktor sana 😂🥰
İçim rahat etmedi zaten testi gösterirken baktırdım şaka yaptım dedi erkek hazırlık yapa bilirsin dedi😀
Valla kuzum benim bildiğim 24 saatte en az 10 kez filan oynaması lazım eğer haraketi 10ndan azsa git ama oynuyorsa sıkıntı yapma yavaş yavaş oynar oda
Oynuyor hareket var ama cok sık degil belki cok yoruyorum diye kendimi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İçim rahat etmedi zaten testi gösterirken baktırdım şaka yaptım dedi erkek hazırlık yapa bilirsin dedi😀

Oynuyor hareket var ama cok sık degil belki cok yoruyorum diye kendimi
Zaten sen yorulunca ister istemez oda yoruluyor annesi yorgunluktan da haraketlerini tam olarak hissedemeybilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar