Bebek haraketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sibelita tarafından oluşturulan Bebek haraketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,324 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebek haraketleri
Konbuyu başlatan Sibelita
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar gün içinde bebeğinizin haraketleri nasıl mesela benim bi gün bi güne uymuyo bazen çok haraketli bazen sabah bide akşam hisediyorum çoğunlukla sizin nasıl bu arada 27 haftalığım

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar gün içinde bebeğinizin haraketleri nasıl mesela benim bi gün bi güne uymuyo bazen çok haraketli bazen sabah bide akşam hisediyorum çoğunlukla sizin nasıl bu arada 27 haftalığım
Normal canim o senin yediğine ictigine ayakta kalma süren dinlenmene bağlı olrak değişkenlik gösterebilir normalde 2 saate bir uyanirlar uykularından doktorum demişti benimde 33 hafta aynen bu şekilde sürekli degisiyor

Mlkmlk

Guest
rank
Aynen benimde sizin gibi . Her gün farklı

Selinyilmaz

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyle 33. Haftadayım bazen aşırı hareketli bazen tık yok normal canım canımı yakmaya bile başladı yani

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Benim de öyle bazen hiç hissetmiyorum küçük diye herhalde yada uyuyor anlamadım bazen de azda olsa kendini belli ediyor çok mutlu oluyorum 🥰

...

Moderator
Mod
rank
Merhaba kızlar gün içinde bebeğinizin haraketleri nasıl mesela benim bi gün bi güne uymuyo bazen çok haraketli bazen sabah bide akşam hisediyorum çoğunlukla sizin nasıl bu arada 27 haftalığı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde bazı günçok hareketli bazı gün daha az hareket ediyor canım.27+5haftalıız bizde.

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Canım 34+6 benimki de öyle bazen bi, haraket dersin yerinden çıkacak bir gün Bi, bakıyorsun zar zor

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar gün içinde bebeğinizin haraketleri nasıl mesela benim bi gün bi güne uymuyo bazen çok haraketli bazen sabah bide akşam hisediyorum çoğunlukla sizin nasıl bu arada 27 haftalığıbenim
Benim ki sürekli hareketli idi ama iki haftadır zor hareket ediyo gibi sanırım yeri daraldigindan 😃 37+3 oldukda, şimdiki hareketleri daha can yakıcı migdemin üstüne çıkıyo sanki kasıklarımı oyuyo gibi hele bir doğsun sorcam ben ona bunların hesabını 🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.