Bebek hareket etmiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Bebek hareket etmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,827 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareket etmiyor
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Canım tatlı bir şeyler ye belki hareket eder yada aile hekimin yakinsa bı git kalp atışlarına baktır için rahatlasın
Çok uzakta kendi mahallemizde yoktu iki mahalle ötede tatlı yedim zaten dün gece de yedim gece kalkipta yedim sabahta yedim ama yok ben mi hissedemiyorun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok uzakta kendi mahallemizde yoktu iki mahalle ötede tatlı yedim zaten dün gece de yedim gece kalkipta yedim sabahta yedim ama yok ben mi hissedemiyorun
Her zaman bir tekme attım kazağın dışına bile çıkardı şimdi çok sakin icim hiç rahat değil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her zaman bir tekme attım kazağın dışına bile çıkardı şimdi çok sakin icim hiç rahat değil

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebek dün akşamdan beri hareket etmiyor telaslanmali miyim bişey oldu diye korkuyorum 27+6 haftalık hamileyim
Benımkıde ıkı gundur cok az hareket efıyo sabahtan hıc hareket etmedı stresten mı oldu bılmıyom ıkı gun once affedersınız cok kotu kabız oldum belkı bı saat ıkındım ıkınmaktanmı oldu bılmıyom korkuyomda

Tüm sayfalar yüklendi.