Bebek hareket etmiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Bebek hareket etmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,812 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareket etmiyor
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤
A

Adsız anne adayı

Guest
Hareket etmiyo olabilir kalp atışını takip et tık tık atar ise korkma onu da hissedemiyorum dersen eşinden yardım iste birde o dinlemeye çalışsın oda yok derse doktora görün benimde hareket etmediği gün olurdu kalp atışını hissedince telaş etmezdim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İçin rahat edecekse bi hastaneye görün derim canım. Strese girme

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebek dün akşamdan beri hareket etmiyor telaslanmali miyim bişey oldu diye korkuyorum 27+6 haftalık hamileyim
Canim bi sakin ol stres yapiyorsun bebekde kotu oluyor uzan sag yada sol taraf uste sakin ol uzan elini karinda gezdie his edeceksin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hareket etmiyo olabilir kalp atışını takip et tık tık atar ise korkma onu da hissedemiyorum dersen eşinden yardım iste birde o dinlemeye çalışsın oda yok derse doktora görün benimde hareket etmediği gün olurdu kalp atışını hissedince telaş etmezdim
Sen nasil duyuyorsun ki kalp atiwini 🙄🙄

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebek dün akşamdan beri hareket etmiyor telaslanmali miyim bişey oldu diye korkuyorum 27+6 haftalık hamileyim
Cnm sağlık ocağı ne kadar uzak olsada git Bi kalp atışlarını dinle için rahat etsin geçmiş olsun kuşum

Canim bi sakin ol stres yapiyorsun bebekde kotu oluyor uzan sag yada sol taraf uste sakin ol uzan elini karinda gezdie his edeceksin

Sen nasil duyuyorsun ki kalp atiwini 🙄🙄
Karnına odaklı Bi şekilde bak kuşum karnın pıt pıt diye atıyor işte o bebişin kalp atışı cnm

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Cnm sağlık ocağı ne kadar uzak olsada git Bi kalp atışlarını dinle için rahat etsin geçmiş olsun kuşum

Karnına odaklı Bi şekilde bak kuşum karnın pıt pıt diye atıyor işte o bebişin kalp atışı cnm
Şimdi hareket ediyor Allah'a şükür karnımı ılık su ile yıkadım kipirdamaya başladı

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür cnm kendi yorma kuşum ev temizlik falandı derken bebeğini yorma geçmiş olsun☺️☺️
Çok sağol ama beni nasıl korkuttu normalde çok hareketli bir bebekti yani illaki akşam olunca durmadan yer değiştirir oynardı gece yatarken tekmeleri ama evvel ki gün hiç yapmadı sabahta hareket etmedi korkudan ödüm patladı ama öğlene doğru göbeğimi ılık su ile yıkadım belki haraket eder diye o zaman trkmelemeye başladı

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Çok sağol ama beni nasıl korkuttu normalde çok hareketli bir bebekti yani illaki akşam olunca durmadan yer değiştirir oynardı gece yatarken tekmeleri ama evvel ki gün hiç yapmadı sabahta hareket etmedi korkudan ödüm patladı ama öğlene doğru göbeğimi ılık su ile yıkadım belki haraket eder diye o zaman trkmelemeye başladı
Öyle valla kuşum bir bebeği dünyaya getirene kadar çeşitli korkular şekilden şekile girmeler doğana kadar anamızı ağlatmalar çok oluyor😃☺️

Tüm sayfalar yüklendi.