Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bebeğimin hareketlerini 2-3 haftadır hissediyorum. Bazen bir azalma oluyor o an çok korkuyorum. Gidip baktırmak istiyorum sürekli. Annelik henüz bebek doğmadan başlıyor
Kızlar bebeğimin hareketlerini 2-3 haftadır hissediyorum. Bazen bir azalma oluyor o an çok korkuyorum. Gidip baktırmak istiyorum sürekli. Annelik henüz bebek doğmadan başlıyor
Hada cok kucuk bazen daha az hissetmen gayet normal canim ilk gebeliğim de 22 haftadan sonra yavas yavas hissetmeye baslamistim bundada 17 haftada basladim bazen iki gün hic hissetmiyordum bebis buyudukce tekmeleride büyüyor
Aynen öyle farklı biz de nerde bebek kıyafeti görsek almak istiyoruz. Kendime almayı severdim şimdi bakmıyorum bile hep miniğime. Annelik yükleniyor yavaş yavaş. Rabbim sağlıkla hepimize versin onları inşallah
Aynen öyle farklı biz de nerde bebek kıyafeti görsek almak istiyoruz. Kendime almayı severdim şimdi bakmıyorum bile hep miniğime. Annelik yükleniyor yavaş yavaş. Rabbim sağlıkla hepimize versin onları inşallah