Bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur333 tarafından oluşturulan Bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 418 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Nur333
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur333

Nur333

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğimin hareketlerini 2-3 haftadır hissediyorum. Bazen bir azalma oluyor o an çok korkuyorum. Gidip baktırmak istiyorum sürekli. Annelik henüz bebek doğmadan başlıyor 😥

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğimin hareketlerini 2-3 haftadır hissediyorum. Bazen bir azalma oluyor o an çok korkuyorum. Gidip baktırmak istiyorum sürekli. Annelik henüz bebek doğmadan başlıyor 😥
Hada cok kucuk bazen daha az hissetmen gayet normal canim ilk gebeliğim de 22 haftadan sonra yavas yavas hissetmeye baslamistim bundada 17 haftada basladim bazen iki gün hic hissetmiyordum bebis buyudukce tekmeleride büyüyor 🥰

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Aynen öyle farklı biz de nerde bebek kıyafeti görsek almak istiyoruz. Kendime almayı severdim şimdi bakmıyorum bile hep miniğime. Annelik yükleniyor yavaş yavaş. Rabbim sağlıkla hepimize versin onları inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.