Canım doğumun çok yakın bebeğin hareketaizliğide ağrılarında o yüzden oluyor endişe etme bebeğin yeri daha çok daraldı eskisi gibi hareket edemiyor yalancı sancıların iyice artacak bacak ağrıların da çoğalacak yürüyüş yapmayı ihmal etmeKızlar 39+0 olduk bugün 7 gün kaldı doğuma bebeğim düne göre hareketsiz bugün o kadar çok hareket etmedi. Bu saate uyanık oluyordu ayaklarını ittirip duruyordu birde bu akşam yürüyüşüm değişti zar zor yürür ya biri öyle yürüyorum sizce doğum zamanı mı geldi doktora tekrardan gozukeyim mi yarın gitmem gerekiyordu normalde ama oğlumu götürcem kan falan alacaklar sağlık ocağına götürmem gerekiyor. Eğer bu şekilde devam ederse oğlumun işlerini hallettikten sonra gideyim mi ? Yoksa boşu boşuna mı endişe ediyorum kendimi korkutuyorum. Birde çok baskı var,bugün az sancim oldu ama geçti yalancı sancı dünde oldu gelip gidiyor ara ara yeni normal doğum yapan anneler bana bir anlatsa ben unuttum aradan 4,5 yil geçti yada durumu bilen bana bir izah edebilir mi ben kuruntu mu yapıyorum![]()