Sorum var Bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sengulyaylaci tarafından oluşturulan Bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,029 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketleri
Konbuyu başlatan sengulyaylaci
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben 22 haftalık hamileyim hareketlerini elimi koyunca bile zor hissediyorum Kontrollerde sıkıntı çıkmıyor çok şükür. Hatta doktorum bebek çok hareketli dedi. Benim hissetmemem normal mi? İlk gebeliğim bu o yüzden mi acaba
İlk gebelik normal bide bebek daha çok küçük canım kol bacak minicik seyirme gibi pıt pıt olarak hissedersin zaten

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Ben 22 haftalık hamileyim hareketlerini elimi koyunca bile zor hissediyorum Kontrollerde sıkıntı çıkmıyor çok şükür. Hatta doktorum bebek çok hareketli dedi. Benim hissetmemem normal mi? İlk gebeliğim bu o yüzden mi acaba
24 e kadar yolu var endşe etme. Bünye ile alakalı vede plesentan bebeğin önünde ise geç hissedilirmş.

sengulyaylaci

Kayıtlı Üye
rank

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Normal canm o haftalarda günde 18 sat uyuyabilyorlar canm korkma 24 de daha çok hissedersin benimkide öyle olmusdu canm

Kuzum bende o haftalarda çok endişe ediyordum hatta korkumdan bir daha detaylı ultsarona girdim bir sıkıntı mı var diye ama şuan 31 haftalığız maşaAllahı var miniğimin seninde haftan ilerledikçe bak neler yapacak sen bile şaşıracaksın❤️😘🥰😊🐞🌿🌼😅

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bende 26 haftalık gebeyim bebeğin hareketlerini çok hissetmiyorum 22 haftalık iken yeni yeni hissetmeye başladım

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Canm senle aynı haftadayiz ve bende hala hissetmedim. Çok tedirgin oluyorum bazen dünde sağlık ocağında baktırdım ve hemşire bana dedi sen hissetmesen de maşallah çok hareketli . Benim plesantam önde ama detaylida doktor geç hissedersin demişti bekliyorum malesef😏😏😓

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İlk gebelikse gayet normal kuzum şuan pıt pıt şekilde hareket eder ama emin ol ilerleyen zamanlarda vurdukça canını yakmaya başlar minik tosbik 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Normal cnm 26 haftadan itibaren kendin baya hissedeceksin cnm .. benimde ilk kipirtilarini 18 haftadan sonra hafif hissettim .. net olarak 25 haftadan sonra hissettim .. benimde ilk gebeliğim kimi geç hissediyor hareketleri ☺️ kıpır kıpır olacağı zamanlar gelecek annesi 😍 az daha bekle

Tüm sayfalar yüklendi.