Bebek hazırlıkları ve alış-veriş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Bebek hazırlıkları ve alış-veriş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 972 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hazırlıkları ve alış-veriş
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Brnim ilk doğum bende fikir almış olayım ilk ve tek alacağım şeyler kanguru uygun bir beşik puset başkada bişey almam 😅
Kanguru konusun da bende arayıştayim cnm henüz karar veremedim bebek arabasını pusetini aldım şimdilik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben henüz daha Liste yapıyorum ancak çok listede gördüm videolarda izledim reflü yatağı alıcam ilk şey olucak kesinlikle.
Reflu yatagini ilk kez duydum cnm bende arastiriyim

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bebek için olmazsa olmaz dediginiz aldığınız ve ya alacağınız ürünler neler paylaşın fikir olsun
Hastane çıkışı zıbın biberon pişik kremi maması bebek bezi ıslak mendil i battaniyesi kundağı ana kucağı veya puset ben ana kucağı kullanıyorum önceki doğumdan kalan banyo malzemeleri havlusu şampuanı gibi vs ☺️

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kanguru konusun da bende arayıştayim cnm henüz karar veremedim bebek arabasını pusetini aldım şimdilik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Reflu yatagini ilk kez duydum cnm bende arastiriyim
Kangru ebebekte var galiba iyi m şeklinde olacakmış bebeğin bacakları bide sana dönük durması iyiymiş öyle

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bebek için olmazsa olmaz dediginiz aldığınız ve ya alacağınız ürünler neler paylaşın fikir olsun
Ben ilk reflü yatağı ateş ölçer burun aspiratör oda sıcaklığı nem oranı ölçer saat aldım sonra ufak ufak bez stok yaptım mevsime göre kıyafet aldım kundak vs

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kısa Kollu,kolsuz ve uzun kollu Zıbın, üçlü tulum lardan , bebek eldiveni,şapka,çoraplı tekli altlardan, çorap, ağız mendili, emzik, ter bezi, havlu ,Bebek bezi, ıslak havlu, uyku tulumu, müslin örtü, battaniye bide gerekli bir kaç eşya daha şimdilik bu kadar hatırladık larim 🤷☺️

Tüm sayfalar yüklendi.