Bebek hazırlıkları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sibelita tarafından oluşturulan Bebek hazırlıkları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,350 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebek hazırlıkları
Konbuyu başlatan Sibelita
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esoşe

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben daha bebeğime hiç bişe almadım , sizce hazırlıklara başlamalımıyįm erken doğum riskimde var sürekli yatįyorum online alışveriş yapsam bu arada 28+5 haftalığım

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben daha bebeğime hiç bişe almadım , sizce hazırlıklara başlamalımıyįm erken doğum riskimde var sürekli yatįyorum online alışveriş yapsam bu arada 28+5 haftalığım
Cnm saglıkla al bebişini kucagına inşallah bence başlamalısın

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
33 haftamda almaya başladım kusum şuan 38 haftalqm eksiqim yok riskim yok çok şükür. Güwenilir sitelerden alırsan problem yasamazsnz. Ben herseyi ciwilden aldım

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Bende 29 haftalık oldum çinsiyet bilmdgm için hiç bir şey almdm ama sen basliyabilirsin benc

Bende 29 haftalık oldum çinsiyet bilmdgm için hiç bir şey almdm ama sen basliyabilirsin bence
Senin bebiş bu zamana kadar sakladımı kendisini ❤😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm saglıkla al bebişini kucagına inşallah bence başlamalısın
Sağol cnm ❤

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Senin bebiş bu zamana kadar sakladımı kendisini ❤😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol cnm ❤
Evet ya kaç doktor degstrdm biri diyor kız biri erkek son kez gidcm ayrı doktora bakalım ne dick

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ufaktan başla istersen canım biz biraz erken davrandık herşeyi hazır şükür 😊

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ben 30.haftada başladım riskin varsa yavaş yavaş al cnm netten güvenilir sitelerden indirimlerde var bu ara bide yıkama ütülemesi var yavaş yavaş yaparsın

Tüm sayfalar yüklendi.