Bebek hazırlıkları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sibelita tarafından oluşturulan Bebek hazırlıkları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,351 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebek hazırlıkları
Konbuyu başlatan Sibelita
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esoşe

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben daha bebeğime hiç bişe almadım , sizce hazırlıklara başlamalımıyįm erken doğum riskimde var sürekli yatįyorum online alışveriş yapsam bu arada 28+5 haftalığım
Bence başla canım fazla gecikme benim ablam 36 haftalık olmasını bekliyordu ama 34 haftalık da erken doğum yaptı bende Aralık da başlayacağım

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
canm benimde erken dogum riskim vardi evden cikamiyodum ben 36 haftaya kadar almamiştim hiç bişey evden cikamadigim icin ama ben online alişveriş sevmedigim ve bazi sitelerede guvenmedigim icinde yapmadim biraz toparlaninca yaptim alişverişimi tercih senin canm eger güvendigin iyi site varsa yap alişverişini canm ne kadar erken okadar iyi canm benim
Azar azar sipariş edicem eksikleride daha sonra tamamlarım cnm senin yaptığın gibi

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben daha bebeğime hiç bişe almadım , sizce hazırlıklara başlamalımıyįm erken doğum riskimde var sürekli yatįyorum online alışveriş yapsam bu arada 28+5 haftalığım
Cinsiyeti belliyse al canim erken dogum riskinde varmis kafan rahat olur. Ben de bir kac hafta once basladim suan 33deyim herseyi hazir hayirlisiyla bi dogmasi kaldi.. senin riskin varmis simdiden al.

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Cinsiyeti belliyse al canim erken dogum riskinde varmis kafan rahat olur. Ben de bir kac hafta once basladim suan 33deyim herseyi hazir hayirlisiyla bi dogmasi kaldi.. senin riskin varmis simdiden al.
Cinsiyet Belli cnm ,bugûn ilk siparişimi verdim ❤🥰

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Bende hep internetten e bebek cıvıl Trendyol Hepsiburada bunlardan yaptım

...

Moderator
Mod
rank
Bence başla canım azar azar almaya.Ben öyle yaptım. hoşuma gittikçe alıyorum.Kimini netten.Kimini mağazadan.Birde insan birşeyler aldıkça kendini iyihissediyor.Sağlıkla al kucağına bebeğini inşaAllah kuzum☺️

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Bence başla canım azar azar almaya.Ben öyle yaptım. hoşuma gittikçe alıyorum.Kimini netten.Kimini mağazadan.Birde insan birşeyler aldıkça kendini iyihissediyor.Sağlıkla al kucağına bebeğini inşaAllah kuzum☺️
Çok teşekkur ederim cnm ,bugun ilk siparişimi verdim 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

hayirli olsun canm iyi gunlerde kullansin minik🥰😍
Teşekkur ederim cnm ❤

• Beğen
Tepkiler: ...
Tüm sayfalar yüklendi.