Bebek hereketleri 🤔♥️🌼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eslemmeva tarafından oluşturulan Bebek hereketleri 🤔♥️🌼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,710 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hereketleri 🤔♥️🌼
Konbuyu başlatan Eslemmeva
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

AleynaT

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar kaçıncı haftada bebeğinizin haberlerini hissettiniz ve neye benziyor ben az önce kelebek ucuşurcasina bi sey hissettim de erken diye biliyorum 13 haftada hisseden oldu mu minigini merak ettim 🤫
Her gebelik kendine özgüdür hissetmiş olabilirsin , bende erken hissettim sanki deniz dalgalandi kelebek hareketlendi gibi olmuştu

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Daha once gebelik yaşayanlarin karni daha erken cikiyirms seninki kilo da olabilir
Evet benm de ikinci gebelik ilkine göre göbegim var ama kılo da almadım 1.5 kılo aldım hepi topu... Doktorum ilk sezaryen oldugu için alan dar bunda erken şişersin dedi hayırlısı artık ilkinde 23 kılo almıstım da bebegın peşınde kosmaktan aldıgımı fazlasıyla da vermiştim 😅🙈

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Daha o minicik kuzum. Seğirmeler olabilir hareket değildir

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.