Bebek ihtiyaç lari

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan Bebek ihtiyaç lari başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,532 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek ihtiyaç lari
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutlu anne 5

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Babyjem Katlanır Küvet Havlu Filesi - ebebek

Aradığınız Bebek Küvetleri Avantajlı Fiyatlarla ebebek'te. Kateli ve Güvenilir Bebek Küveti Çeşitleri Bedava Kargo Fırsatıyla ebebek'te. Hızlı Teslimat. Mağazada Değiştir. Aynı Gün Kargo e bebekte 50 lira canım filesi çok uygun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Trendyol da 350 lira yazıyo file küvet kova bim uygun Muş canim
Aynen ben ordan da takip ediyorum bim daha uygun yenidoğandan itibaren kullanılacağını bilsem alacam ama bu nasıldır anlamadım şimdi

Küvet değilde çamaşır selesi kullandım katlanabilir ben ne zaman çamaşır aşmaya kalksam oğlumda seleye girmeye calistigindan sele katlanıyor kyafetler hep yere dökülüyordu kuvetide yanında ayakları vardı katlanır yeri açtıktan sonra ayaklarla sabitliyirsun ama kalkarken veya çocuğu yıkarken oğlan rahat vermez katlanirsa heryer su olur diye almadım e bebekten 250 TL'ye üçlü set aldım içinde filesi hediyeydi kova küvet tas
Anladım canım maşallah oğluna 😇 teşekkür ederim

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ben daha önce organik çorap battaniye Müslin bez mama önlüğü almıştım çok memnun kaldım kızlar

Ben daha önce organik çorap battaniye Müslin bez mama önlüğü almıştım çok memnun kaldım kızlar
Özelikle mama önlüğü çok iyi kızlar

Son düzenleme:
M

Mutlu anne 5

Guest
Kizlar 7ocak bime bebekler için harika şeyler geliyor fikir olsun ihtiyacı olan kardeşlerim mutlaka bakın bu arada sabah 9gibi gidin bazı teyzeler kapıda bekliyor ilk ben alicam diye
Ekli dosyayı görüntüle 1437https://www.bim.com.tr › categories
Aktüel Ürünler - Anasayfa - Bim A.Ş
Aktüel Ürünler. GEÇEN HAFTA. BU HAFTA. GELECEK HAFTA. BİM'DEN SİZE. 28 Aralık Salı 31 Aralık Cuma · 4 Ocak Salı İndirimli Ürünler 7 Ocak Cuma.

Mutlaka daha fazla göster butonuna basın kundak patik kıyafet alt açma bezi müslim bez harika şeyler var
Bn Hatay da yaşıyorum buraya da gelir mi

M

Mutlu anne 5

Guest
Kizlar 7ocak bime bebekler için harika şeyler geliyor fikir olsun ihtiyacı olan kardeşlerim mutlaka bakın bu arada sabah 9gibi gidin bazı teyzeler kapıda bekliyor ilk ben alicam diye
Ekli dosyayı görüntüle 1437https://www.bim.com.tr › categories
Aktüel Ürünler - Anasayfa - Bim A.Ş
Aktüel Ürünler. GEÇEN HAFTA. BU HAFTA. GELECEK HAFTA. BİM'DEN SİZE. 28 Aralık Salı 31 Aralık Cuma · 4 Ocak Salı İndirimli Ürünler 7 Ocak Cuma.

Mutlaka daha fazla göster butonuna basın kundak patik kıyafet alt açma bezi müslim bez harika şeyler var
Ürünlere baktım çok güzel hepsi bazılarında çok uygun fiyata. Ya bnm herşey tam Bi mama önlüğü lazım ama bi mana önlüğü için kalk bime git bide bize çok çok uzak bim

Tüm sayfalar yüklendi.