Bebek isminde kararsiz kaldim yardim

• Konbuyu başlatan Şühedanurun annesi
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şühedanurun annesi tarafından oluşturulan Bebek isminde kararsiz kaldim yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,062 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek isminde kararsiz kaldim yardim
Konbuyu başlatan Şühedanurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Hamile olduğumu öğrendiğim den beri kız olursa Alya ismini koyucam dedim kıza benziyor dedi doktor cuma günü detaylı ultrason da belli olucak inşallah kızdır 🥰

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 16+4 haftalık hamileyim ama isim konusunda çok kararsiz kaldim bebeğimin cinsiyeti kız şühedanur ismini koymak istiyorum sizce isim nasıl yardımcı olurmusunuz bana isim konusunda şimdiden teşekkür ederim 😁😁😁😁😍😍😍😍😍😍
Ela Ece İpek bu isimler bence daha güzel ama seni etkilemek istemem ileride kızın büyüyünce sadece nur u kullanır çünkü kısa ya kimlikte böyle yazıyo ailem arkadaşlarım böyle diyo der gençler isim konusunda takiliyo ve bence onun da beğeneceği bı isim koyarsanız mutlu olur benim adımı hediye koymuşlar hiç sevmiyorum adımı ilerleyen zamanlarda büyüyünce isim çocuklar için önemli oluyor bence İpek çok güzel ama yine de karar senin canım gönlünden ne geçerse onu koy sevgiler ❤️

Yasemin 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Önemli olan senin ne istemen çok istiyorsan bu ismi koy içinde kalmasın canim

Kızlar 16+4 haftalık hamileyim ama isim konusunda çok kararsiz kaldim bebeğimin cinsiyeti kız şühedanur ismini koymak istiyorum sizce isim nasıl yardımcı olurmusunuz bana isim konusunda şimdiden teşekkür ederim 😁😁😁😁😍😍😍😍😍😍
Ömür boyu sen sesleneceksin kızına hayatım kulağına hoş geliyorsa koy zevk senin seçim senin

Tüm sayfalar yüklendi.