Bebek istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gule30 tarafından oluşturulan Bebek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,995 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek istiyorum
Konbuyu başlatan Gule30
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normalde adetim çok düzenli ama bugün adetimin gecikme süresi 5.gun de . İdrar testinde çift çizgi çıktı ama gittim kan verdim beta HCG yüzde 7 dedi doktor . Tam eve geldim baktm az kahverengi tonlarında koyu renk akıntım oldu . Siz gebe kalanlar yardımcı olabilir mi sizce gebe olma ihtimalim nedir

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normalde adetim çok düzenli ama bugün adetimin gecikme süresi 5.gun de . İdrar testinde çift çizgi çıktı ama gittim kan verdim beta HCG yüzde 7 dedi doktor . Tam eve geldim baktm az kahverengi tonlarında koyu renk akıntım oldu . Siz gebe kalanlar yardımcı olabilir mi sizce gebe olma ihtimalim nedir
Canım gebe olabilirsin bende de ilk başta kan geldi kahverengi gibi bende test yapmıştım çıkmadı bir hafta sonra tekrar yaptım çıktı Allah gönlüne göre versin ❣️😘

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Haftaya tekrar test ver canım Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah 🤲

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamileyken adet gördüm 8 gün sürer normalde 6. günde bitmişti. Diğer ay 10 gün gecikince öğrendim gebe olduğumu düşün yani.. Herşey olabilir 😊 Gebe kalmışta olabilirsin yani.

Tüm sayfalar yüklendi.