Bebek istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gule30 tarafından oluşturulan Bebek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,995 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek istiyorum
Konbuyu başlatan Gule30
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamileyken adet gördüm 8 gün sürer normalde 6. günde bitmişti. Diğer ay 10 gün gecikince öğrendim gebe olduğumu düşün yani.. Herşey olabilir 😊 Gebe kalmışta olabilirsin yani.
İnsallah bende hamile kalırım 7 aydır evliyim de ama yine de istiyorum 🙈
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim hayırlısını versin
Amin amin hepimiz için inşallah

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar normalde adetim çok düzenli ama bugün adetimin gecikme süresi 5.gun de . İdrar testinde çift çizgi çıktı ama gittim kan verdim beta HCG yüzde 7 dedi doktor . Tam eve geldim baktm az kahverengi tonlarında koyu renk akıntım oldu . Siz gebe kalanlar yardımcı olabilir mi sizce gebe olma ihtimalim nedir
Rabbim gönlüne göre versin canım 🙂

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normalde adetim çok düzenli ama bugün adetimin gecikme süresi 5.gun de . İdrar testinde çift çizgi çıktı ama gittim kan verdim beta HCG yüzde 7 dedi doktor . Tam eve geldim baktm az kahverengi tonlarında koyu renk akıntım oldu . Siz gebe kalanlar yardımcı olabilir mi sizce gebe olma ihtimalim nedir
Cnm Allah gönlüne göre versin ama beta 5 den yüksek çıkınca hamile olumuyormusun benim Dr öyle demisdi 1gun sonra tekrar kan versisen 2 katına çıkarsa kesin hamilesin dediler yoksa onlarmi yanlış biliyo anlamadım ki ben bazı Dr ru

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm Allah gönlüne göre versin ama beta 5 den yüksek çıkınca hamile olumuyormusun benim Dr öyle demisdi 1gun sonra tekrar kan versisen 2 katına çıkarsa kesin hamilesin dediler yoksa onlarmi yanlış biliyo anlamadım ki ben bazı Dr ru
Bende öyle biliyorum ama adet zamanı hormonlar bazen üst seviyelere çıkabiliyor diye duymuştum

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Allah gönlüne göre versin ama 7 çıktıysa hamile olma ihtimalin çok

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Ay insallah Rabbim nasip eder sanada tum isteyenlerede bu guzel duyguyu tattirsin bendede tutunma kanamasi olmustu hayirli haberler verirsin ins canim😍🥰

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Mens döneminde 10 görebilen kadınlar var bu sebeple net konuşmuyor baaı doktorlar ayrıca 5 10 makinanın ölçüm birimiyle alakalı bazısı 10 aşağısını ölçmez bazısı 5 e kadar inebilir. En doğrusu 2 kere aralıklı kan verip baktırmak

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllahh en kısa zaman da nasib olur 🤲🏻🤗 Ayrıca bende 7 aylık evliyim 😊 4.5 aylık gebeyim. Bizim ki biraz hızlı oldu 😂😂😂
Benm başta eşim istemiyordu o yüzden hemen başlamadık ama bu ay ilk deneme ile böyle oldu. Şuan da tuhaf bir kanamam var ama adete benzemiyor su gibi ve kahverengi siyaha yakın çok fazla da sırt ve karın ağrım var dün geceden beridir

Tüm sayfalar yüklendi.