Bebek istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gule30 tarafından oluşturulan Bebek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,004 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek istiyorum
Konbuyu başlatan Gule30
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normalde adetim çok düzenli ama bugün adetimin gecikme süresi 5.gun de . İdrar testinde çift çizgi çıktı ama gittim kan verdim beta HCG yüzde 7 dedi doktor . Tam eve geldim baktm az kahverengi tonlarında koyu renk akıntım oldu . Siz gebe kalanlar yardımcı olabilir mi sizce gebe olma ihtimalim nedir
2 gün sonra tekrar kan ver canım hcg artabilir. Doktor bana 5.haftamda bile hafif kanama olabilir korkma demişti. Hcg değeri artar umarm

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Cnm Allah gönlüne göre versin ama beta 5 den yüksek çıkınca hamile olumuyormusun benim Dr öyle demisdi 1gun sonra tekrar kan versisen 2 katına çıkarsa kesin hamilesin dediler yoksa onlarmi yanlış biliyo anlamadım ki ben bazı Dr ru
Allah razı olsun cnm. Benm şuan da sıvı bir kanamam var yani adet kanaması gibi yapışkan ve koyu değil. Kahverengi kirli gibi bu kan ve çok sıvı ne yapacağımı bilmiyorum randevu aldım ama 26 ocağa verdiler bulunduğum yerde randevu almak imkansız bazen özel sektör de yok acım da var bekliyorum öylece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay insallah Rabbim nasip eder sanada tum isteyenlerede bu guzel duyguyu tattirsin bendede tutunma kanamasi olmustu hayirli haberler verirsin ins canim😍🥰
İnşallah veririm canm Allah razı olsun 😍😍😘😘

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar normalde adetim çok düzenli ama bugün adetimin gecikme süresi 5.gun de . İdrar testinde çift çizgi çıktı ama gittim kan verdim beta HCG yüzde 7 dedi doktor . Tam eve geldim baktm az kahverengi tonlarında koyu renk akıntım oldu . Siz gebe kalanlar yardımcı olabilir mi sizce gebe olma ihtimalim nedir
Tebrik ederim kuzum 😉 büyük ihtimalle hamilesin o gelen kanamada yerleşme kanaması oluyor 🤭

Nur333

Kayıtlı Üye
rank
Artış önemli canım iki katına çıkarsa tmm demektir. Ayrıca kimyasal gebelik de olabilir değerin düşerse. İki gün sonra tekrar kan ver

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Tebrik ederim kuzum 😉 büyük ihtimalle hamilesin o gelen kanamada yerleşme kanaması oluyor 🤭
Yanlız kanama hızı çok devam etti ve hiç kesilmiyor her zaman ki adet kanamam gibi de değil . Sanırım bu ay bebek olmadi ☹️

Allah razı olsun cnm. Benm şuan da sıvı bir kanamam var yani adet kanaması gibi yapışkan ve koyu değil. Kahverengi kirli gibi bu kan ve çok sıvı ne yapacağımı bilmiyorum randevu aldım ama 26 ocağa verdiler bulunduğum yerde randevu almak imkansız bazen özel sektör de yok acım da var bekliyorum öylece

İnşallah veririm canm Allah razı olsun 😍😍😘😘
Sizde ki kanama ne kadar sürdü ve miktarı neydi hatırlıyor musunuz

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Keseye oturuyor canım bebek ondan kanaman olmuştur

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Yanlız kanama hızı çok devam etti ve hiç kesilmiyor her zaman ki adet kanamam gibi de değil . Sanırım bu ay bebek olmadi ☹️

Sizde ki kanama ne kadar sürdü ve miktarı neydi hatırlıyor musunuz
Benim de öyle olmuştu hatta bayılmıştım o zmn. Dra gittik hamileymiş im bide enfeksiyon varmış ondan kanama olmuş demişti doktor benim öyle oldu. İnşallah hamilesin dir kuzum🙏

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin Sanada bebek isteyen bütün annelere de🤲

Tüm sayfalar yüklendi.