bebek kakası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EsKa tarafından oluşturulan bebek kakası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 860 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebek kakası
Konbuyu başlatan EsKa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

EsKa

Kayıtlı Üye
rank
iyi akşamlar hanımlar. bebeğim birkaç güne 2 aylık olacak. 2 gün önce doğru düzgün kakasını yapmamıştı. minnacık bi kaka bırakmıştı. fark ettim de bebeğin kakası kokmaya başladı. daha önce böyle ekşi kokusunu almamıştım ya da kokuyordu anlamıyordum. sadece anne sütü alıyor. bir de ben mastit olduğum için ilaç alıyorum. acaba ondan da kokar mı? rengi falan hardal sarısı normal.
kokması normal midir?

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
iyi akşamlar hanımlar. bebeğim birkaç güne 2 aylık olacak. 2 gün önce doğru düzgün kakasını yapmamıştı. minnacık bi kaka bırakmıştı. fark ettim de bebeğin kakası kokmaya başladı. daha önce böyle ekşi kokusunu almamıştım ya da kokuyordu anlamıyordum. sadece anne sütü alıyor. bir de ben mastit olduğum için ilaç alıyorum. acaba ondan da kokar mı? rengi falan hardal sarısı normal.
kokması normal midir?
Kokmasi normal canım büyüdükçe daha ne kokular gelicek 🤣

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
çok acemiyim valla😃🙈 anneme sordum, kızım büyüyor ondandır dedi😁
İlk bebislerde acemilik hepimizde vardı canım endişe etmen normal zamanla herşeye alisicaksin benim oğlan bir hafta kuvezde kaldı bir hafta sonra eve getirdik besige koyduk birden ağlamaya başladı ben eşime eşim bana bakıyordu şimdi napicaz dedik 🤣 zamanla alistik neye neden agladigina

EsKa

Kayıtlı Üye
rank
benim de ilk bebek. işin kötüsü ailede hiç bebek görmedik sıfır tecrübe. zamanla ben de öğrenirim inşallah 😌

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
kokması normal midir?
Gayet normal hatta sarımsak felan tükettin zaman var ya öyle kokmaya başlayacak ki mutluluktan gözlerin yasaracak 🤱

Tüm sayfalar yüklendi.