Sorum var Bebek kilosu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Bebek kilosu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 962 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek kilosu
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Keşke herkes senin gibi düşünse benim 3 tane kaynanam sayamadığım kadar görümcem ve eltim var hepsi ayrı ayrı konuşuyor kaynanam derken ikisi eşimin amca eşleri ama hepsi tek aile gibi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oh çok şükür

Oh çok şükür
🥰🤲

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 31 haftalık hamileyim boyu 44 cm kilo 2118 Gr normal mi iyi mi
Baya iyi maşallah bende benim oğlumun gelişimi önde sanıyodum 32.haftada 1950 kiloydu haftaya 36.haftada yine gidicem bakalım maşallah yavruna azda olabilir çokta sağlıklı olsunda kime ne benimde ilk bebeğim sağlığını önemsiyorum başından beri tek

Kızlar 31 haftalık hamileyim boyu 44 cm kilo 2118 Gr normal mi iyi mi
Ben bile endişe ediyordum 4kiloyu geçersr falan iyi olursa kilosu normal doğumda zor olur sanki onlar çıkaracak 😅

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bu ilk anne olacağım kayınvalidemler felan kuş kadar çocuk çıkarma diye yorum yapıyorlar ben açıkçası biraz çekiniyorum o yüzden burda yazmak istedim kilo olarak iyi değil mi
Hey Allahım ya ne bekliyorlar ki 10 kilo doğurcak halin yok ya tövbe tövbe 🤣😏

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Dili olan konuşuyor işte kimseye kulak asma sanki kendileri 10 kilo çocuk doğurmuş. Bebeğinin gelişimi gayet güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
AAmin inşallah ama böyle diyince insanın aklı karışıp sinirleri alt üst oluyor
Yok kuzum hiç kafana takma böylesi şeyleri doktorun zaten gerekli şeyleri söylüyordur sana. Milletin ne dediğini boşver beden senin bedenin çocuk senin çocuğun.

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.