Bebek kilosu

• Konbuyu başlatan Ayvef
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayvef tarafından oluşturulan Bebek kilosu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,174 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek kilosu
Konbuyu başlatan Ayvef
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Bebek kilo alsın istiyoraan canım nesguik ve süt aldırıyor benim kızlarda son ay yedim ben ebenin önermesi ile hızla aldı kilo
Nesquik toz mu yoksa top top olan mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

36+0 haftalikken gittim en son 2.978 gr dedi boyu en son 45 cm si özel e gittiğimde söylemişlerdi araştırma hastanelerinde tam bi bilgi vermiyolar
Benim 32 +5 de 43 cm e az dedi dr bende burdakiler anlamıyorum 2030 gr kilosu da 4 5 gün geri dedi tövbeler olsun ya

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Bebek kilo alsın istiyoraan canım nesguik ve süt aldırıyor benim kızlarda son ay yedim ben ebenin önermesi ile hızla aldı kilo
Gerçekten mi bende bilmeden hep yedim sütü içemiyorum diye nesguik almıştım bi paket yedim bakalım nasıl bi kilo gelişimi olmuş sağlıklı olsunda öncelikle ☺️ yanlız nesguik banada kilo aldırdı sağolsun 😂

Zilankay

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 33+4 te gittim kontrolde brbegim 2325 gr cikmisti ultrasonda 15 gun sonra gittimde 35+6 da 3010 olmus dr 3 krz felan bakti dogrumu olctu diye sonuc ayni oldu 15 gunde 700 gr alabilitmiki🙄
Banada doğuma girmeden önce baktı 3900 dedi doğuma girdim sezeryana bebek 3100 doğdu bazen büyük gorunebiliuorlar yada aladabiliyorlar normal ikiside ♥️

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten mi bende bilmeden hep yedim sütü içemiyorum diye nesguik almıştım bi paket yedim bakalım nasıl bi kilo gelişimi olmuş sağlıklı olsunda öncelikle ☺️ yanlız nesguik banada kilo aldırdı sağ

Gerçekten mi bende bilmeden hep yedim sütü içemiyorum diye nesguik almıştım bi paket yedim bakalım nasıl bi kilo gelişimi olmuş sağlıklı olsunda öncelikle ☺️ yanlız nesguik banada kilo aldırdı sağolsun 😂
Ben almıyorum ya hamilelikte çocuk alıyor iki kızımda öyleydi bakalım bu daha küçük bunda nasıl olacak faydası oluyor valla almıştır 🥰

Top top olan uzerine sut dokulup yiyilendenmi bahsedyrsnz
Top top olan gerçek nesguik var ya o canım

Top top olan uzerine sut dokulup yiyilendenmi bahsedyrsnz
Evet canım top top olan gerçek nesguik varya bimdeki şokta ki değil

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Ben almıyorum ya hamilelikte çocuk alıyor iki kızımda öyleydi bakalım bu daha küçük bunda nasıl olacak faydası oluyor valla almıştır 🥰
Benim normaldede almaya müsait ben yine iyi almadım bunca zamana kadar diyorum ben 20 30 kilo alırım diyodum şimdilik 10 kilo aldım kendimle övünüyorum 😂ilk aylarda kusmasaydım eğer dahada alırdım heralde

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 33+4 te gittim kontrolde brbegim 2325 gr cikmisti ultrasonda 15 gun sonra gittimde 35+6 da 3010 olmus dr 3 krz felan bakti dogrumu olctu diye sonuc ayni oldu 15 gunde 700 gr alabilitmiki🙄
Canım ultrason ölçümleri kesin olmuyor 500 grama kadar yanılma payı var benim doğumdan hemen önce bakıldı kilosuna falan son söylenenden 300 gram eksik doğdu

Tüm sayfalar yüklendi.