Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ver canım aptamil özel mamalar var markette satılan degilde eczanede var yurtdışından özel olarak geliyo fiyat farki iki kati oluyo cok faydasini görürsün ben oğluma verdim
Bence hiç mamaya alıştırma, benim de oğlum zayıflamıştı doktor mamaya başlıcaz dediği anda her dk emzirdim kilo aldırdım. 2 yaşına kadar emzirdim çok faydası oluyor anne sütünün. Şimdi 3 yaşında 16 kilo 1 mt boyun da
Bence hiç mamaya alıştırma, benim de oğlum zayıflamıştı doktor mamaya başlıcaz dediği anda her dk emzirdim kilo aldırdım. 2 yaşına kadar emzirdim çok faydası oluyor anne sütünün. Şimdi 3 yaşında 16 kilo 1 mt boyun da
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr