Bebek ters geliyor

• Konbuyu başlatan ....
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde .... tarafından oluşturulan Bebek ters geliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,097 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek ters geliyor
Konbuyu başlatan ....
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SBA-

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canım banim bebek 18 haftalık tan 30 a kadar ters ti şimdi normal doğum şeklinde olmuş hiç canını sıkma bende üzülmüştüm ama bebek ler dön

Bu şekilde dogum yapan var mı ve neden ters gelir
Kaç haftalıksin ki cnm. Bn 31 de gittim makat geliş dedi doktor bnmde hemen modelim bozuldu dedi merak etme döner o böyle iicime su serpti biraz bn ilk dogumum normal doğum oldgu icn hiç sezeryan olmak istemiyorum şuanda 33 haftalık hamileyim. Ayın 28 kontrolüm var insllh dönmüştür diye dua edyrm

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftalıksin ki cnm. Bn 31 de gittim makat geliş dedi doktor bnmde hemen modelim bozuldu dedi merak etme döner o böyle iicime su serpti biraz bn ilk dogumum normal doğum oldgu icn hiç sezeryan olmak istemiyorum şuanda 33 haftalık hamileyim. Ayın 28 kontrolüm var insllh dönmüştür diye dua edyrm
Ben 30+4 canım 🙏

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Bu şekilde dogum yapan var mı ve neden ters gelir
Canim bebekler dönüyor ama olduki baktın bebek hala ters doğumun yakin bu isi iyi bilen kadınlar var Diyarbakır'daki vardi kuzenim gitmişti düzeltmisti öyle doğuma girmisti... ama kesinlikle neydüyu belirsiz biri olmamalı... bazıları düzeltiyor... ama daha çok varsa bir kaç ay filan normaldir bebek donuyor

?

....

Guest
Benim bebeğimde ters geldi zorunlu sezaryen oldum dönmesi için yapman gereken hareketler var YouTube'dan bak kendini zorlamadan yap. Doktor bana 36 haftalıkken bebek daha dönmemiş demişti daha erken söyleseydi yaptığım egzersizler belki işe yarardı
Benimde 36. Haftam dönmemiş donmemesinin bir sebebi var.mi peki kaçıncı haftada aldilar

SBA-

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 36. Haftam dönmemiş donmemesinin bir sebebi var.mi peki kaçıncı haftada aldilar
Ben döner diye 40.haftaya kadar bekledim dönmedi. Doktora sorduğumda pek bir şey demedi sana tavsiyem 38.haftaya kadar dönmezse sezaryen ol ben beklediğime pişman oldum. Devlet Hastanesi'ne gidiyordum açılma olmadan doğuma alamayız dediler mecbur özel hastaneye gittik bebeğin eşi yaşlanmış suyu azalmış doğduğunda mosmordu o hali gözümün önünden gitmiyor oksijen verdiler sonradan sesini duydum çok korktum birşey oldu diye

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar