Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim bebeğimde ters geldi zorunlu sezaryen oldum dönmesi için yapman gereken hareketler var YouTube'dan bak kendini zorlamadan yap. Doktor bana 36 haftalıkken bebek daha dönmemiş demişti daha erken söyleseydi yaptığım egzersizler belki işe yarardı
Kaç haftalıksin ki cnm. Bn 31 de gittim makat geliş dedi doktor bnmde hemen modelim bozuldu dedi merak etme döner o böyle iicime su serpti biraz bn ilk dogumum normal doğum oldgu icn hiç sezeryan olmak istemiyorum şuanda 33 haftalık hamileyim. Ayın 28 kontrolüm var insllh dönmüştür diye dua edyrm
Kaç haftalıksin ki cnm. Bn 31 de gittim makat geliş dedi doktor bnmde hemen modelim bozuldu dedi merak etme döner o böyle iicime su serpti biraz bn ilk dogumum normal doğum oldgu icn hiç sezeryan olmak istemiyorum şuanda 33 haftalık hamileyim. Ayın 28 kontrolüm var insllh dönmüştür diye dua edyrm
Canim bebekler dönüyor ama olduki baktın bebek hala ters doğumun yakin bu isi iyi bilen kadınlar var Diyarbakır'daki vardi kuzenim gitmişti düzeltmisti öyle doğuma girmisti... ama kesinlikle neydüyu belirsiz biri olmamalı... bazıları düzeltiyor... ama daha çok varsa bir kaç ay filan normaldir bebek donuyor
Benim bebeğimde ters geldi zorunlu sezaryen oldum dönmesi için yapman gereken hareketler var YouTube'dan bak kendini zorlamadan yap. Doktor bana 36 haftalıkken bebek daha dönmemiş demişti daha erken söyleseydi yaptığım egzersizler belki işe yarardı
Ben döner diye 40.haftaya kadar bekledim dönmedi. Doktora sorduğumda pek bir şey demedi sana tavsiyem 38.haftaya kadar dönmezse sezaryen ol ben beklediğime pişman oldum. Devlet Hastanesi'ne gidiyordum açılma olmadan doğuma alamayız dediler mecbur özel hastaneye gittik bebeğin eşi yaşlanmış suyu azalmış doğduğunda mosmordu o hali gözümün önünden gitmiyor oksijen verdiler sonradan sesini duydum çok korktum birşey oldu diye