Sorum var Bebek toplanması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Bebek toplanması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 398 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek toplanması
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
30 haftalık hamileyim de ne tarafa doğru dönsem bebek orda toplanıyor sanırım bi taraf şişkın oluyor diğer tarafa göre sizce bebeğin canı acıyor mu yada bi sıkıntı olur mu ne şekilde uzanmam gerekiyor yada uyumam

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
30 haftalık hamileyim de ne tarafa doğru dönsem bebek orda toplanıyor sanırım bi taraf şişkın oluyor diğer tarafa göre sizce bebeğin canı acıyor mu yada bi sıkıntı olur mu ne şekilde uzanmam gerekiyor yada uyumam
Canı acımaz merak etme kese ve su onu her şeyden korur Allah'ın izniyle sırt üstü uzanmak basura sebep olur bebek baskı yaptığı için o yüzden yan yatman iyi olacaktır tavsiye edilen daha rahat nefes alabilmek ve kalp sağlığı açısınsan sol yana uzanmaktır sağ diyen de var ama senin rahatına kalmış bir şey bu ben hamileliğimde uyku ve öylesine uzanmada dahil hep sol yanıma uzanırdım hiç sorun yaşamadım başta alışmak zor olabilir uykuda ama sonra alışıyorsun bilinçaltın uyarıyor yan yat diye alışında daha rahat geliyor sırt üstü uzanınca kalkmak da zor oluyor

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Canı acımaz merak etme kese ve su onu her şeyden korur Allah'ın izniyle sırt üstü uzanmak basura sebep olur bebek baskı yaptığı için o yüzden yan yatman iyi olacaktır tavsiye edilen daha rahat nefes alabilmek ve kalp sağlığı açısınsan sol yana uzanmaktır sağ diyen de var ama senin rahatına kalmış bir şey bu ben hamileliğimde uyku ve öylesine uzanmada dahil hep sol yanıma uzanırdım hiç sorun yaşamadım başta alışmak zor olabilir uykuda ama sonra alışıyorsun bilinçaltın uyarıyor yan yat diye alışında daha rahat geliyor sırt üstü uzanınca kalkmak da zor oluyor
Çoğunlukla zaten sol tarafa dönüp uyuyorum da bebek orda toplanınca korktum bi.
Teşekkür ederim cevapladığın için

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Katılıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar