Bebek

• Konbuyu başlatan 1 prens annesi 2.?
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 1 prens annesi 2.? tarafından oluşturulan Bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,666 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek
Konbuyu başlatan 1 prens annesi 2.?
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Balığın annesi
1

1 prens annesi 2.?

Guest
Kizlar birsey sorcam seker yüklemesi sonucunda bebegini kaybeden oldumu yakinimda iki akrabamda oldu seker yuklemesinden hemen sonra bebek anne karninda öldü

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Allah korusun ben yaptırmadım iki hamileliğimde de doktorumda tavsiye etmemişti canan karatayın şeker yüklemesi hakkında videosu var bir bak istersen ama burada yaptıran annelerde var şükür birşey olmadı onlarada bebişlerine de

Yasemin 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar birsey sorcam seker yüklemesi sonucunda bebegini kaybeden oldumu yakinimda iki akrabamda oldu seker yuklemesinden hemen sonra bebek anne karninda öldü
Ben cevremde bebeğini kaybedeni duymadım. ama şeker yuklemesinden sonra bi çok rahatsızlığı olan ve hatta şeker hastası olup insülin kullanan var canım bende yapmadım şeker yüklemesni

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Allah korusun ben yaptırmadım iki hamileliğimde de doktorumda tavsiye etmemişti canan karatayın şeker yüklemesi hakkında videosu var bir bak istersen ama burada yaptıran annelerde var şükür birşey olmadı onlarada bebişlerine de
Peki şeker testide yaptırmadınızmı
Peki şeker testi yapmadılarmı

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ciddi misin canim bende yaptirmadim kizimda da bunda da
Ben şeker testi istediğinde 3 gün üst üste açlık tokluk baktırdım götürdüm doktora gerek yok sana dedi mesela öyle de yapılabilir

Tüm sayfalar yüklendi.