Bebekde yüksek ateş kaç derecedir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa16 tarafından oluşturulan Bebekde yüksek ateş kaç derecedir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,221 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekde yüksek ateş kaç derecedir
Konbuyu başlatan Nisa16
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem87

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 1 buçuk yaşında kizimvar koltuk altından ateşini olctum 37. 5 simdi bu ateşi varmi demek oluyor acaba

Ecrinimbenimherseyim.

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım ateşi var bebeğinin koltuk altına ve başına ıslak bez koy eğer ateş düşmezse ateş düşürücü ver baktın sabah kadar aynı yada ateşi daha çok çıkıyor hastaneye gotur

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 1 buçuk yaşında kizimvar koltuk altından ateşini olctum 37. 5 simdi bu ateşi varmi demek oluyor acaba
Bebeklerde ve çocuklarda normal ateş 36,4 °C'dir. Çocuktan çocuğa hafif değişiklik olabilir. Yüksek ateş 38 °C ve üstü olarak tanımlanır.19 Haz 2020
https://www.medicalpark.com.tr › b...

Eğer ateş çok yüksek değilse ve çocuğunuz kendini kötü hissetmiyorsa, ilaç vermeden önce ılık bir duş (29-32 °C) aldırın. Bulunduğu odayı serin tutun (21-22 °C civarında olmalı), mümkün olduğunca ince ve pamuklu giysiler giydirin. Üzerini soyup; el ve ayaklarını sıcak tutun. Yaygın olarak ateş düşürücüler verilir.

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canlarim valla 2 tane cocuk büyüttüm dahasu ateş olayını biturlu ogrenemedim❤️❤️
Ne demek canım Hani ıslak bez koy deniliyor ya onu sakın önce alina koyma bebek şoka giriyormuş önce ayak tabanına koy dizlerinin arkasına dirsek aralarına koltuk altı en son başı alın dus aldiramazsan haberin olsun çok geçmiş olsun 🙏

Özlem87

Kayıtlı Üye
rank
Koltuk altını silip olcmenizi tavsiye ederim çünkü nemliyken yanıltabilir alından kulaktan da ölçüm yapabilirsiniz daha iyi olur

Tüm sayfalar yüklendi.