Bebekden sıvı alma islemi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Bebekden sıvı alma islemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,437 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekden sıvı alma islemi
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bana da önerdiler ben aldırmadım niye bebeğinizi riske atıyorsunuz doktor düşük olma riski çok yüksek demişti iğne bebeğin Bir yerine denk gelirse sakat kalma ihtimali çok yüksek demişti ne gelirse Allah'tan gelir dovn sendromlu olsada aldırmayı düşünmüyordum o yüzden kabul etmedim
Size ne demişlerdi acaba sıvı alın demişler ya sizin ne sorununuz vardi ablacım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Devlet haznesinde mi yapılıyor yoksa özel demi abla. Kan testinin fiyati ile ilgili bilgin varmı

İnşallah ablam Allah razı olsun 🤲❤️
Fetal Dna Testi 2022 Fiyatı testin türüne ve nerede analiz edildiğine bağlıdır. Test yurt dışına gönderildiğinden pahalıdır. Yapılan prenatal teste göre 2500-3500 tl arasında ücret değişmektedir. Bildiğim kadarı ile İzmir de ücretsiz yapılıyor Ankara'da ise Çukurambar olmasj lazım orada da yapılıyor kuzum

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Fetal Dna Testi 2022 Fiyatı testin türüne ve nerede analiz edildiğine bağlıdır. Test yurt dışına gönderildiğinden pahalıdır. Yapılan prenatal teste göre 2500-3500 tl arasında ücret değişmektedir. Bildiğim kadarı ile İzmir de ücretsiz yapılıyor Ankara'da ise Çukurambar olmasj lazım orada da yapılıyor kuzum
Saol ablacım Allah razı olsun bir arastiriyim ablam bakalım. Ne dicekler eğer olursa öyle kan testi ile en azından kan da ne çıkarsa. Razıyız demekden başka bişey gelmiyor herşey Rabbimden Allah. Sabirini da verir 🤲

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Saol ablacım Allah razı olsun bir arastiriyim ablam bakalım. Ne dicekler eğer olursa öyle kan testi ile en azından kan da ne çıkarsa. Razıyız demekden başka bişey gelmiyor herşey Rabbimden Allah. Sabirini da verir 🤲
Hiç stres yapma olur mu bebeğin de etkilenmesin bol bol dua et kuzum Allah a şükür dediğim gibi dermanı var inslahh kan sonucu da iyi çıkar için rahat eder dualarım sizinle 🤲🏻😘

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Lütfen bu konu hakkında bilgi verirmisiniz
Aldıran anneler
Risk ne
Sıvıyı alırken uyanikmisiniz
Sıvı aldıran anneler ne işlem geçirdi ve sonrasında bir sorun oldumu
Lütfen bilgi verirseniz sevinirim
Down sendromu için mi canım sıvı alınmasını

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Hiç stres yapma olur mu bebeğin de etkilenmesin bol bol dua et kuzum Allah a şükür dediğim gibi dermanı var inslahh kan sonucu da iyi çıkar için rahat eder dualarım sizinle 🤲🏻😘
Allah razı olsun ablam .Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani bir hastalık varmı diye bakarız dediler onun için

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Allah razı olsun ablam .Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah 🤲

Rabbim cümlemizden razı olsun kuzum 🤲🏻

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben gitim. Bugünde abla

Bugünde gitim abla damakla beraber yarık varmış dudakda. Onun harici Kordon'da bir damar yok
Doktorlar diyoki ( sıvı alınmasını öneriyoruz herkeze ama sana şiddetli öneriyoruz diyor )
Eşim diyoki ( ne gelecekse allahdan. Ben yaptirmani istemiyorum. Diyor ) şaştım kaldım ortada napicagimi bilmiyorum resmen. Benim birinci gebeligimde hiç bir sorun yoktu bacağı kısa uzun dediler aynı değil dedilerdi. Sağlıkla geldi. Dedim. Normal doğum oldu dedim. Herhangi bir hastalığı yok şükür. Bunlar neden kaynaklı neden oluyor diyorum. Enfeksiyon ve hastalikdan bahsediyor ama. Bir hastaligimda yok ki. Enfeksiyonda geçirdiğimi bilmem. Diyebilirim abla 😔
Cnn bu durum oyle biseyki insan ne yaptir ne yaptirma diyebiliyor peki su aldiktan sonra bebege zarar vermeden anne karninda bir tedavimi uyguliycak supheleri dogruysa nasil bir yol izliycek konus doktorunla kararini ver cnm Allah yardimcin olsun

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnn bu durum oyle biseyki insan ne yaptir ne yaptirma diyebiliyor peki su aldiktan sonra bebege zarar vermeden anne karninda bir tedavimi uyguliycak supheleri dogruysa nasil bir yol izliycek konus doktorunla kararini ver cnm Allah yardimcin olsun
Konuştum aslında 3 4 gündür hastaneden çıkmıyorum ablacım anne karnında bir tedavisi yok dedi hastalığı var ise de doğduktan sonra. Ne olacağını biliriz ona göre hareket ederler dedi ama aşırı duyduklarimdan sonra korkmaya başladım. Ya yanlış yada abartılı söyluyolar ise. Belki. Dudağından damagindan başka bir sorun yoksa diyorum belkide sıvı aldikdan sonra bişey olursa. Diye düşünüyorum. 😏🤲Allah yardımcımız olsun inşallah bunun Sabrinida verir yavrum sağ saglim dogsunda başka hiç bişey istemiyorum 🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.