Bebekden sıvı alma islemi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Bebekden sıvı alma islemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,427 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekden sıvı alma islemi
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Konuştum aslında 3 4 gündür hastaneden çıkmıyorum ablacım anne karnında bir tedavisi yok dedi hastalığı var ise de doğduktan sonra. Ne olacağını biliriz ona göre hareket ederler dedi ama aşırı duyduklarimdan sonra korkmaya başladım. Ya yanlış yada abartılı söyluyolar ise. Belki. Dudağından damagindan başka bir sorun yoksa diyorum belkide sıvı aldikdan sonra bişey olursa. Diye düşünüyorum. 😏🤲Allah yardımcımız olsun inşallah bunun Sabrinida verir yavrum sağ saglim dogsunda başka hiç bişey istemiyorum 🤲🤲
Suan yapilicak birsey yoksa niye bebegini riske atasinki kuzum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Konuştum aslında 3 4 gündür hastaneden çıkmıyorum ablacım anne karnında bir tedavisi yok dedi hastalığı var ise de doğduktan sonra. Ne olacağını biliriz ona göre hareket ederler dedi ama aşırı duyduklarimdan sonra korkmaya başladım. Ya yanlış yada abartılı söyluyolar ise. Belki. Dudağından damagindan başka bir sorun yoksa diyorum belkide sıvı aldikdan sonra bişey olursa. Diye düşünüyorum. 😏🤲Allah yardımcımız olsun inşallah bunun Sabrinida verir yavrum sağ saglim dogsunda başka hiç bişey istemiyorum 🤲🤲

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
Size ne demişlerdi acaba sıvı alın demişler ya sizin ne sorununuz vardi ablacım
Canım bana düşük riskli down sendromu denildi kesin Bir teşhis koymak için sıvı al
Size ne demişlerdi acaba sıvı alın demişler ya sizin ne sorununuz vardi ablacım
Bana düşük riskli down sendromu denildi kesin olarak teşhis koymak için sıvı almamız gerekiyor dedi bunu yaparsak da düşük olma ihtimali çok yüksek demişti bende ne olursa olsun. Bebeğimi riske atmak istemediğim için kabul etmedim

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
Aynı şey bana da dendi yüksek riskli down sıvı alalım diye ben istemedim istemediğime dair evrak imzaladım çok şükür bebeğim dogdu şu an 4 aylık bi sıkıntı yok başka doktorada görünün bence
Benden de imza aldılar kabul etmediğime dair üç hafta sonra sezeryan olcam inşallah benimde bebeğim sağlıklı doğar Rabbim evladiniza sağlık sıhhat versin inşallah

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Ben gitim. Bugünde abla

Bugünde gitim abla damakla beraber yarık varmış dudakda. Onun harici Kordon'da bir damar yok
Doktorlar diyoki ( sıvı alınmasını öneriyoruz herkeze ama sana şiddetli öneriyoruz diyor )
Eşim diyoki ( ne gelecekse allahdan. Ben yaptirmani istemiyorum. Diyor ) şaştım kaldım ortada napicagimi bilmiyorum resmen. Benim birinci gebeligimde hiç bir sorun yoktu bacağı kısa uzun dediler aynı değil dedilerdi. Sağlıkla geldi. Dedim. Normal doğum oldu dedim. Herhangi bir hastalığı yok şükür. Bunlar neden kaynaklı neden oluyor diyorum. Enfeksiyon ve hastalikdan bahsediyor ama. Bir hastaligimda yok ki. Enfeksiyonda geçirdiğimi bilmem. Diyebilirim abla 😔
Başka doktorlara gittin mi

Tüm sayfalar yüklendi.