Sagol canim bilgilendirdigin icin, ben koyde yasadgm icin dogal beslendigim icin gerek kalmaz diye dusunmustum ama vermeye basladim gene,ama merak ettigim bizler ve annelerimiz zamaninda bu damlalar falan yoktu bi sikintimizda yoktu saglik olarak ,ama ne olur ne olmaz veriyomEvet olur devit vermezssen bıngıldağı kapanması gereken ayda kapanmaz. Buda bir cij sorun getirin 4 aylıktan sonra kan damlası vermezsen ileride çocuğun beyaz ksn hücresini toparlamakla uğraşırsın. Benim yengemin oğlunun başına gelfi ilacı vermiyordu çocuk en son ağzında tomurcuk tomurcuk şeyler çıktı resmen ağzını sıkıyordu çıkan şeyler yüzünden direk imminolojiye sevk ettiler ilk agizinda çıkan şeyleri patlattı doktor sonrada annesine azarı çekti ilsci hiç mi kullanmadın diye kan sayımları resmen yerlerdeydi. 1 hafta hastanede yattılar. Vereceğin ilacı unutuyor isen alarm kur da ver canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dogumdan sonra unutkanlik sorunu basladi bende ,cok fazla sikinti stres ,kanimda pihtilasma var kan ignelerimi bile unutuyom ,alrm kurdumBebeğinin ilacını sürekli nasıl unutursun ki 1-2 gün hadi neyse, vermen lazım mutlaka. Biz 4 aylığız d vitaminin yanında kan damlasına da başladık
Benim ki yaz bebegi sik sik disari gunese cikaryodum ama yorumlara bakinca gerekli oldugunu anladimD vitamini kemik gelişimi için çok önemli kuzum özellikle kış bebekleri güneş alamadığı için mutlaka kullanmak gerekiyor. Neonatoloji doktoru bana kızın tülün arkasından da olsa bebeğin elleri ayakları güneşi görsün 5 dk bile olsa güneş giren yere yatir demişti yenidoğan durumunda
Aynen canim ilerde bisi olursa diye vijadan azabindan kurtulamam sirf o yuzden veriyom ama insallah zarari yoktur iclerinde ne var hic bilmiyomKuzum unutuyorsan alarm kurabilirsin bende çok unutkan biriyim ve günlük 1 defa veriyolar sonuçta dvitamin alarm çaldığı al ister uyusun ister uyanık olsun hemen veriyorum ilerde ciddi birşeyler karşılaşmak istemem![]()
Son düzenleme: