Bebeklerinize kim bakıcak?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur333 tarafından oluşturulan Bebeklerinize kim bakıcak? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,523 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeklerinize kim bakıcak?
Konbuyu başlatan Nur333
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atlasin annesi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar çalışan bir anne olacağım. Eşin kayınvalidemin bakacağını söylüyor ama görümcemin yeni çocuğu oldu ve okula giden de bir çocuğu var. O da çalıştığı için ikisine de kendisi bakıyor. Ailemle de çok yakın oturmuyorum annem bize getirirsin diyor ama ha deyince gidip alınacak biryerde değiller. Eşime bakıcı buluruz dedim annem bakar erkek annesi başkasına düşmez diyor😄 ama ondan da bir beklentim yok açıkçası. Bazen işten çıkmayı düşünüyorum ama işimi de bırakmak istemiyorum dünyanın binbir türlü hali var. Siz olsanız ne yapardınız?
Canım bence bir çocuğa en iyi bakacak kişi annesidir en güzel günlerin olacak o günler senin bence işten çık kendin büyüt çocuğunu sana en ihtiyaçı olduğu günler onu başkasına bırakma kuzum

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Yarım gün çalışma hakkında var patronun iznine gerek yok sen istiyorsan bir kaç senemi neydi unuttum ama özel işyeri sonuçta kim kabul ederki 🙄

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çalışan bir anne olacağım. Eşin kayınvalidemin bakacağını söylüyor ama görümcemin yeni çocuğu oldu ve okula giden de bir çocuğu var. O da çalıştığı için ikisine de kendisi bakıyor. Ailemle de çok yakın oturmuyorum annem bize getirirsin diyor ama ha deyince gidip alınacak biryerde değiller. Eşime bakıcı buluruz dedim annem bakar erkek annesi başkasına düşmez diyor😄 ama ondan da bir beklentim yok açıkçası. Bazen işten çıkmayı düşünüyorum ama işimi de bırakmak istemiyorum dünyanın binbir türlü hali var. Siz olsanız ne yapardınız?
Ben bebegimi degil bakiciya Allahin kuluna emanet etmem helede okadar küçükken neler okuyoruz duyuyoruz bakicilar hakkinda agzi var dili yok minnaklarin kötü muamele görsede diyemez bilmiyorum yada bn pipirikliyim bu konuda ama iş her zaman bulunur birkaç sene ara versen bebeginin sana en ihtiyaci oldugu zamanlar yaninda olsan bnce daha iyi olurcnm

Tüm sayfalar yüklendi.