Sorum var Bebekli evde temizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Bebekli evde temizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,777 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekli evde temizlik
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğiniz uyuyorken ev süpürebikiyor musunuz bazı bebek uyuyormuş bazısı uyumazmış siz rutin iş güç temizlik işlerinizi nasıl hallediyorsunuz bebek varken
Allah'a şükür benimki uyurken evi süpürebiliyorum sesten rahatsız olmuyor ama gündüz çok nadir uyuyor o yüzden her şeyi hızlı hızlı yapmaya yetişmeye çalışıyorum Allah biz annelere yardım etsin 😐🙏🏻

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayır balım Kayra sadece 😂😂ben yemek yerken ve çay iöerken uyanır 😂😂. Elektrikli süpürgeyi seviyor kuzum onun sesine uyanmıyor.
Azrada aynı sofra serilir Azra uyanır yarım saat süt içer yemek yedirmek bana

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Azrada aynı sofra serilir Azra uyanır yarım saat süt içer yemek yedirmek bana
Ahahaha bebeklerin hepsi aynı sanırım kayrw bşrde normalde ağlayan bir bebek değil ama ben sofraya oturayım hem uyanır kucağıma normal alınca susam çocuk sofrada illa beni ayağa kaldırır öyle susar 😂😂

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğiniz uyuyorken ev süpürebikiyor musunuz bazı bebek uyuyormuş bazısı uyumazmış siz rutin iş güç temizlik işlerinizi nasıl hallediyorsunuz bebek varken
Ben karnım burnumdayken bile durmadan iş yapdim canım evimde hareket olsun diye oğlum doğdu işlerim hep yarım kaliyo bazen tamamen kaliyo 😂ki ben yarım işi hiç sevmezdim yeri geliyo evimi 5 gün supuremiyorum süpürge sesinden bazen uyuyo bazen uyumuyo belli olmuyo kuzum vesselam çocuk elini kolunu bagliyo ben çok titizdim o titizligimden şimdilik eser kalmadı 😂😂daha iki aylık küçük gerçi geçer inşallah ya

Ben karnım burnumdayken bile durmadan iş yapdim canım evimde hareket olsun diye oğlum doğdu işlerim hep yarım kaliyo bazen tamamen kaliyo 😂ki ben yarım işi hiç sevmezdim yeri geliyo evimi 5 gün supuremiyorum süpürge sesinden bazen uyuyo bazen uyumuyo belli olmuyo kuzum vesselam çocuk elini kolunu bagliyo ben çok titizdim o titizligimden şimdilik eser kalmadı 😂😂daha iki aylık küçük gerçi geçer inşallah ya
İnşaAllah geçer kuzum bende öyle valla inşaAllah doğduğunda fırsat verir işimi gücümü yapmama ne diyelim 😅😅😅🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰😅😅

Bir Mucize

Kayıtlı Üye
rank
Açıkçası bebeğim ilk doğduğu zamanlar hiç bir iş yapmadım , sezeryan da olduğumdan dolayı 2 ayda kendime zor geldim zaten, tüm enerjimi bebeğime harcadım o uyurken uyuyordum ben de ,2 saate bir kalkıp süt sağıyordum. Ev işi yapacak halim hiç de yoktu. Bu işler hep eşime kaldı, yemeği de bazen dışardan söylüyordum.Biraz büyüyünce basladim ev islerine.Önceleri sadece bebegimin ütülerini yapiyordum🥰Öyle böyle derken 9.aya geldik şimdi hiç bişey yaptırmıyor ,arkamdan agliyor.Işe de başladım evde çalış iste çalış bebeğimle ilgileneyim derken arada çok yorulduğumu farkettim. Hatta şu anda çamaşırlarımı sereyim dedim makineden yarısını çıkaramadan arkamdan ağladığı için o da kaldı şu an 😀😀 Bütün işlere koşanları yürekten tebrik ediyorum. Bende yorgunluktan sırt ağrısı başladı yarın da doktora görüneceğim bakalım 🤷‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşaAllah geçer kuzum bende öyle valla inşaAllah doğduğunda fırsat verir işimi gücümü yapmama ne diyelim 😅😅😅🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰😅😅
Bence şimdiden bunları düşünme, hamileliğin keyfini çıkar bolca dinlen , bebegin doğduğunda biraz zorlanabilirsin ev işlerinde 🥰

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Bebegim uyurken rahat temizlik yapıyorum sadece yemeğimide yapıyorum sadece sorun tam ben yemeğe oturunca uyanır hanım efendi 😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebekli evde dip köşe ince temizlik olmuyor canım benim neye elini atsan yarım kalıyor 🤭😅 süpürge işine gelince benim miniğim uyuyor farketmiyor onun için bugün Blender çalıştırıyordum yine uyuyordu 😂yemek biraz zor iş çamaşır falan asarken be ek arabası ile yanıma alıp dışarı çıkarıyorum bulaşık yıkarken minik beşik içinde mutfakta duruyor😂😂 gezici bir bebek oldu benimki ablasını kursa götür getir dışarılarda bide ama arabasında çok mutlu gülücükler saçıyor 🥰🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız MAŞALLAH sübhanallah barekallah 🥰 benimkide öyle öyle sürekli ağlamıyor maşallah bende diyorum bu çocuk niye ağlamıyor çok ablasından çok çekince bı an tedirgin olmuştum tek değilmişim 😂😂ama yemek yemeye gelince benimkide aynı o zaman kucağıma alıp tek elle yiyorum çiğnemeden yutup kalkıyorum 😂
Aynen kuuzm aynen Kayra yemek konusunda bana çok çektiriyor 😂 sanırım fazlalık 3 kilo mu verdirmek için uğraşıyor 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.