Bebekte kabızlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep'in annesii tarafından oluşturulan Bebekte kabızlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,220 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekte kabızlık
Konbuyu başlatan Zeynep'in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın arkadaşlar kızım 17 aylık 3 4 gündür kabızlık var yani gün içersinde şurup zeytinyağ veriyorum geçmiyor akşama fitil yapıyoruz çok az dışkı yapıyor sonraki gün yine aynı kabız ıkınıyor doktora götürdüm kabız demek için 4 5 gün hiç yapmaması lazım kabız değil şurupa devam et ama fitil yapma dedi şuan bile çok ıkınıyor ağlıyor artık ne yapacağım bilmiyorum önerebileceginiz birşey var mı
3.5 aylık kızım şuan ama 3.5 ay olana kadar sürekli kabızdı doktor tavsiyesiyle kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp poposuna koyup hafif çeviriyordum daire şeklinde hemen yapıyordu rahatlıyordu onun dışında gün kurusu kayısı kaynat hem suyunu içir hemde kayısıyı yedir iyi gelecektir

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
3.5 aylık kızım şuan ama 3.5 ay olana kadar sürekli kabızdı doktor tavsiyesiyle kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp poposuna koyup hafif çeviriyordum daire şeklinde hemen yapıyordu rahatlıyordu onun dışında gün kurusu kayısı kaynat hem suyunu içir hemde kayısıyı yedir iyi gelecektir
Geçmiş olsun canim benimki de 5 gündür yapmıyor arkadaşin tavsiyesiyle yaptim gene yapmadi bide seninkini deneyim ama acimaz demi?

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın arkadaşlar kızım 17 aylık 3 4 gündür kabızlık var yani gün içersinde şurup zeytinyağ veriyorum geçmiyor akşama fitil yapıyoruz çok az dışkı yapıyor sonraki gün yine aynı kabız ıkınıyor doktora götürdüm kabız demek için 4 5 gün hiç yapmaması lazım kabız değil şurupa devam et ama fitil yapma dedi şuan bile çok ıkınıyor ağlıyor artık ne yapacağım bilmiyorum önerebileceginiz birşey var mı
Geçmiş olsun canım

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Onu yapıyorum canım fayda etmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim

Geçmiş olsun canim benimki de 5 gündür yapmıyor arkadaşin tavsiyesiyle yaptim gene yapmadi bide seninkini deneyim ama acimaz demi?
Acımaz ama biraz korkabilir ben yaparken şarkı söylüyorum oyun oynar gibi yapıyorum o arada eşim yapıyor

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Onu yapıyorum canım fayda etmiyor

Teşekkür ederim

Acımaz ama biraz korkabilir ben yaparken şarkı söylüyorum oyun oynar gibi yapıyorum o arada eşim yapıyor
Anladım canım aslında biraz yapmak lazım hemen etki etmeye bilir birde kabızsa

Yok canım acımıyor bacaklarını tut o şekilde yap zaten ıkındığı ićin o sırada kaka yapacaktır ama yapana kadar hafif hafif çevir içinde çubuğu

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım aslında biraz yapmak lazım hemen etki etmeye bilir birde kabızsa

Yok canım acımıyor bacaklarını tut o şekilde yap zaten ıkındığı ićin o sırada kaka yapacaktır ama yapana kadar hafif hafif çevir içinde çubuğu
Tamam canim deneyim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım zeytinyağı vermeye devam et

Tüm sayfalar yüklendi.