💭Bebiş cinsiyeti göstermedi 🧒🏻👧🏻

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ tarafından oluşturulan 💭Bebiş cinsiyeti göstermedi 🧒🏻👧🏻 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,474 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 💭Bebiş cinsiyeti göstermedi 🧒🏻👧🏻
Konbuyu başlatan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️
Kızlar merhabalar 16 haftalık hamileyim bugün doktora gittik cinsiyeti öğrenmek için muatneye girmeden önce tatlı krizine girene kadar çikolata yedim ama 🍫
Doktor- bebek bağdaş kurmuş oturuyor tahminim var ama 1 hafta sonra gel tekrar bakalım kesin söyliyim yanilma olmasın dedi bayada uğraştı ama bebiş hiç kıpırdamadı.
(Bazen kız bebeklerde klotoris büyük olabiliyor yanilabiliyoruz net pipi de görmüyorum dedi)
ultrason fotoğrafına bakıyorum internetteki lerle karşılaştırmaya çalışıyorum ama hicbirsey anlamadım bebeğin cinsiyetini öğrenen anneler bı bakabilirmisiniz sizce kıza mi benziyor erkeğe mi

Ekli dosyalar

• IMG20210903113000.jpg
    IMG20210903113000.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 345
Son düzenleme:

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhabalar 16 haftalık hamileyim bugün doktora gittik cinsiyeti öğrenmek için muatneye girmeden önce tatl6krizine girene kadar çikolata yedim ama 🍫
Doktor- bebek bağdaş kurmuş oturuyor tahminim var ama 1 hafta sonra gel tekrar bakalım kesin söyliyim yanilma olmasın dedi bayada uğraştı ama bebiş hiç kıpırdamadı
ultrason fotoğrafına bakıyorum ama hicbirsey anlamadım bebeğin cinsiyetini öğrenen anneler bı bakabilirmisiniz sizce kıza mi benziyor erkeğe mi
Bazı doktorlar kemik yapısından biliyorlar benim kızımı öyle bilmişti gönlüne göre versin inşallah

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhabalar 16 haftalık hamileyim bugün doktora gittik cinsiyeti öğrenmek için muatneye girmeden önce tatlı krizine girene kadar çikolata yedim ama 🍫
Doktor- bebek bağdaş kurmuş oturuyor tahminim var ama 1 hafta sonra gel tekrar bakalım kesin söyliyim yanilma olmasın dedi bayada uğraştı ama bebiş hiç kıpırdamadı.
(Bazen kız bebeklerde klotoris büyük olabiliyor yanilabiliyoruz net pipi de görmüyorum dedi)
ultrason fotoğrafına bakıyorum internetteki lerle karşılaştırmaya çalışıyorum ama hicbirsey anlamadım bebeğin cinsiyetini öğrenen anneler bı bakabilirmisiniz sizce kıza mi benziyor erkeğe mi
Oy kuzum bagdaş kurmuş nasıl ❣️❣️

İnternetten de baktım kızda devil
Bazı doktorlar kemik yapısından biliyorlar benim kızımı öyle bilmişti gönlüne göre versin inşallah
Amin cümlemizin
evet bende öyle biliyorum ama doktorumuz tahmine diyorum ama net birşey söylemek için 1 hafta daha bekleyelim dedi. Hiç heyecanım yoktu normalde şimdi heycanlandım😃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok uğraştırdı teyzesiii 💕
Babasıda yanimizdayken görelim dedik ama doktor birşey demedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok uğraştırdı teyzesiii 💕
Babasıda yanimizdayken görelim dedik ama doktor birşey demedi

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlısı olsun ben anlamam ama resimden kız gibi geldi cnm 👧

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bana kız gibi geldi canım öğrenince bize de yaz 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.