Bebişlerinizi içinde görmek istediğiniz kıyafetler 👼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Bebişlerinizi içinde görmek istediğiniz kıyafetler 👼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,524 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebişlerinizi içinde görmek istediğiniz kıyafetler 👼
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses annesi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Maşallah kuzum bunun gibi nicelerini eskitsin inşallah benimki ben şimdilik bişey almadım çünkü eğer kız ise ablasının eskilerini giyecek erkek ise zaten ablası kız olduğu için eskilerini giyemez öyle alırım

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
O zaman ya dogamaz kafası gözü sıkışırsa😂😂
Doktorlar her türlü çıkartırlar canım merak etme 😂😂 sağlıkla gelsin Kayramız 😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah kuzum bunun gibi nicelerini eskitsin inşallah benimki ben şimdilik bişey almadım çünkü eğer kız ise ablasının eskilerini giyecek erkek ise zaten ablası kız olduğu için eskilerini giyemez öyle alırım
Seninki de sağlıkla gelsin canım göstermedi mi daha yaramaz 😍😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktorlar her türlü çıkartırlar canım merak etme 😂😂 sağlıkla gelsin Kayramız 😍
Amin kuzum amin cümlemizin ki sağ salim gelsinler ınşallah bende Kayra'ya en çok bunu giydirmek istiyorum nedense bu kıyafeti çok beğenerek almıştım ama biraz büyümesi lazım tabi bunu giymesi için 🤭 IMG_20220423_152429.jpg

Gökçem💕

"minik kızım"
rank

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selamlar. Yavaş yavaş herkes bebişine bi şeyler almaya başladı. Bazılarınız tamamladı biliyorum. Benim gibi aldıklarına günde 3 - 4 kez çıkarıp bakan var mı 😂😂 Rabbim hepsine giymeyi nasip etsin güzel günlerde inşallah 🤩🤩 ben en sevdiğim parçamı paylaşıyorum. siz de atarsanız bakarız 😂😂
Ayy cok da sirin 🤤 ogluma hamileyken hergun cikarir bakardim gelene gidenede goaterirdim 😂😂😂🙈 artik surekli bakmaktan oglusumun ceyizleri derdim serip serip topluyodum 😂😂😂 yalniz degilmisim tesekkurler 😂😂😂🥳🙈

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Oy maşallah çok tatlış. Şahsen bende sürekli eşyalarını sevip duruyorum minnak minnak hepsi el kadar çok sevimliler 🤭

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.