Bel Ağrım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Bel Ağrım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,561 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bel Ağrım
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AmineErva'm

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 32 haftalığız ayaktayken değil ama uzanırken çok şiddetli bel ağrım oluyor hafif hafif karnımda sancılanma normal mi acaba kızlar yoksa ayakta olduğum için mi anlamıyorum acaba akıntımda ayrı bir dert erken doğum riski olduğundan akıntı yüzünden korkuyorum 🙏 Bu durum normal mi normalde acile görünmem gerekiyor ama gidemedim henüz ona da
Hamilelikte akıntı iyi bişeydit demişti doktorum bana. Kötü kokulu depilse

Yasemin 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 32 haftalığız ayaktayken değil ama uzanırken çok şiddetli bel ağrım oluyor hafif hafif karnımda sancılanma normal mi acaba kızlar yoksa ayakta olduğum için mi anlamıyorum acaba akıntımda ayrı bir dert erken doğum riski olduğundan akıntı yüzünden korkuyorum 🙏 Bu durum normal mi normalde acile görünmem gerekiyor ama gidemedim henüz ona da
Beniimde bel agrilarim başladı diğer haftalarda yoktu 30 haftamdym bu haftadan sonra daha da artıyor diyor lar çok fena

Tüm sayfalar yüklendi.