Sorum var Bel ağrısı

• Konbuyu başlatan Zümre
  • Toplam 36 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümre tarafından oluşturulan Bel ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,808 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı
Konbuyu başlatan Zümre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Normal olsunda canim ben hamileliğin ilk haftaları olmuştu ağrı şimdi de olunca endişe ettim ayağa kalktığımda belim içeri kaçmış gibi göbek büyüyünce belde içeri kaçıyor galiba
Valla kuzum ben gebeliğin başından beri sırt ağrısı çekiyorum kırılacak gibiydi ilk zamanlar şimdi daha iyi çok şükür

Semiha gedik

Kayıtlı Üye
rank
23+1 dün akşam bel ağrım oldu bazen arada ağrıyor 23 haftalik ta normalmi bel ağrıları çok şiddetli deyil
Doktorunuzu da mutlaka bildirin durumunuzu ağır iş yapmayın eğilip çok kalmayın dinlenin herkesin hamilleigi farklı oluyor kontrolunuzde olsun benim riskli gebelik serklaj ameliyatim var bel ağrısı bende cok sıkıntılı durum mesala o yüzden herkese farklı oluyor doktorunuza en ufak değişikliklerinizi iletin aksatmayin geçmiş olsun sağlıcakla ins

Z

Zümre

Guest
Doktorunuzu da mutlaka bildirin durumunuzu ağır iş yapmayın eğilip çok kalmayın dinlenin herkesin hamilleigi farklı oluyor kontrolunuzde olsun benim riskli gebelik serklaj ameliyatim var bel ağrısı bende cok sıkıntılı durum mesala o yüzden herkese farklı oluyor doktorunuza en ufak değişikliklerinizi iletin aksatmayin geçmiş olsun sağlıcakla ins
Devlete gittiğim için mesj atma gibi bi şansım yok kontrolum 12 ağustosta çok şiddetli deyil ama ara ara ağrıyor canim

Tüm sayfalar yüklendi.