Sorum var Bel ağrısı

• Konbuyu başlatan Zümre
  • Toplam 36 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümre tarafından oluşturulan Bel ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,808 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı
Konbuyu başlatan Zümre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Semiha gedik

Kayıtlı Üye
rank
Devlete gittiğim için mesj atma gibi bi şansım yok kontrolum 12 ağustosta çok şiddetli deyil ama ara ara ağrıyor canim
Bende devlete gidiyorum cuma covit oldum 2 gün ulaşamadım doktoruma bugün hastaneyi araya araya ulaştım mecbur sağlık ocağındaki aile hekiminin aradım ortada ebe oluyor ya öyle bilgi aldım. Kendininiz takibinde olun ihmale gelmiyor aman yormayın kendinizi ağır kaldırmayın oturma pozisyonuda olmayın comelerek falan dinlenerek geçirin

Z

Zümre

Guest
Bende devlete gidiyorum cuma covit oldum 2 gün ulaşamadım doktoruma bugün hastaneyi araya araya ulaştım mecbur sağlık ocağındaki aile hekiminin aradım ortada ebe oluyor ya öyle bilgi aldım. Kendininiz takibinde olun ihmale gelmiyor aman yormayın kendinizi ağır kaldırmayın oturma pozisyonuda olmayın comelerek falan dinlenerek geçirin
Tessekkür ederim canim bakalim geçmezse mecbur bende doktora ulaşmaya çalışacam ama devlet sanki pek önemsemiyor

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
P

Benim bebişte erkek canim 8 9 haftalarda belim agri olmuştu ondan sonra hic olmadi dun den beri ağıyor çok siddetli deyil bence gebeliktete bel agirisi normaldir
Kuzum yorumunu çimdi gördüm kusura bakma evet canım gebelikde bel ağrısı normal gözüküyor eger dinlenice falan geciyorsa bende cok ayakda duramıyorum cok oturamıyorum belim ağrıyor bana doktor gebelik korsesi yazdı onu takıyorum o biraz iyi geliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin insaALLAH..CANIM 🤲🏻🧡
İnşaAllah canım inşaAllah Rabbim isdeyen her kesede bu hissi yaşatsın 🤲🙏

Canim haftalarımız yakin mis
Evet canım 🥰ilk gebeliyimi senin ?

Z

Zümre

Guest
Kuzum yorumunu çimdi gördüm kusura bakma evet canım gebelikde bel ağrısı normal gözüküyor eger dinlenice falan geciyorsa bende cok ayakda duramıyorum cok oturamıyorum belim ağrıyor bana doktor gebelik korsesi yazdı onu takıyorum o biraz iyi geliyor

İnşaAllah canım inşaAllah Rabbim isdeyen her kesede bu hissi yaşatsın 🤲🙏

Evet canım 🥰ilk gebeliyimi senin ?
Evet canim ilk gebeliğim...🤲🏻💛RABBİM kucağımıza almayı nasip etsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Uzaninca da var ayaktayken fazla yok canim belki üşütmüş de olabilirim bide tecrubelisin sen canim bazen bebegin tekmesi mi bilmiyorum rahime öyle bi vuruyorki sanki ayağı çıkacak gibi kasilmami yoksa bebek tekmesimi
Evet tekmesi kuzum sen şimdiden alıştır bunlarw kendini 30. Haftalar gümbür gümbür geliyor 😂😍😍. Artık nerenden çıkmaya çalışır Allah bilir

Tüm sayfalar yüklendi.