Sorum var Bel Ağrısı🙄🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde aysukerimli tarafından oluşturulan Bel Ağrısı🙄🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 694 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel Ağrısı🙄🙄
Konbuyu başlatan aysukerimli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar acil bakarmısınız 21 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim bu arada oğluşum henüz 11 aylık ve şiddetli sırt ağrılarım oluyor bu durumla karşılaşan varmı ?
Ben ikinci gebeliğimde sırt ağrısı çekmiştim hep kuzum doğum olana kadar tek şikayetim sırt ağrısı idi resmen kemiklerim kırılacak gibi hissediyordum
Bel ağrısı ile beraber kanama karın ağrısı kramp sancı olur ise mutlaka doktora görün

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ben ikinci gebeliğimde sırt ağrısı çekmiştim hep kuzum doğum olana kadar tek şikayetim sırt ağrısı idi resmen kemiklerim kırılacak gibi hissediyordum
Bel ağrısı ile beraber kanama karın ağrısı kramp sancı olur ise mutlaka doktora görün
Katılıyorum 🌷

aysukerimli

Kayıtlı Üye
rank
Şuan bile sırt ağrım nasıl çok😢
kıyamam kuzum ya geçər inşallah anne olmak qərmektən çok zormuş🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

aynən bənde de öyle kırılacak qibi oluyor kranplar yeni yeni başladı ama şimdilik kanama falan yok çok şükür

Tüm sayfalar yüklendi.