Hanfendi bunda dert yok zaten arkadaş merak edip yazmış ve soru sormak istemiş bu onun doğal hakkı burada gelip azarlamaniza gerek yok insanları yaptığınız tepki çok aşırı dikkat çekilecek bir konu değil eğer bu Sorusunu beğenmediyseniz cevap vermek zorunda değilsiniz kimseyi kırmaya hakkınız yok hanfendi bu uygulamanın amacı aklındaki soruyu sorup rahatlamak sayenizde onu da yapamicaklar burada dilenseydi ve ya kavga etseydi o zaman dikkat çekmeye çalışır ve o zaman bu tepkiyi gösterebilirsiniz yargısız infaz yapmayın ve bırakın insanlar istediği soruyu sorsun cevaplamak zorunda değilsiniz sabah sabah sinir ettiniz insanları

Ben kimseyi kırmak istemedim. Belirti olmaması üzülecek birşeymiş gibi yazmış, herkes de teselli etmeye çalışmış. Bebek sahibi olacağını öğrenmek (tabi ki özel durumlar hariç ki ona da saygım var) hayatımızdaki en güzel şey bence. Çocuk sahibi olmak için yıllarca uğraşan, çok fazla para harcayıp, maddi manevi zorluk çeken insanlar var. Hamileliğini çok kötü geçiren, 9 ay hiç kalkamayan hatta hastanede geçirmek zorunda kalan anneler var. Bunları düşünüp şükretmek gerekirken, "hiç belirtim yok

" gibi mesajlar yazıp, herkesin de "üzülme canım inşallah yakında başlar, sonra hamilelik çok zormuş dersin" gibi teselli vermesi o zorluk çeken annelere haksızlık ve şükürsüzlük gibi geliyor bana. Tepkim onaydı. Yoksa tabi ki herkes buraya kafasındaki soruya cevap aramaya geliyor. Üslubum sert olduysa özür dilerim