Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Niye benim evde hiç çamaşır bulaşık İç güç hiç bitmiyor anlamıyorum hahaha şuan is dolu yine anlamıyorum sanki hiç iş yapmıyormusum gibi temizliyorum yikiyom yine aynı anlamiyom
Asla bitmez. Biz evde 2 kişi yaşıyoruz her gün bişey çıkıyor bende çok düşündüm ama en son saldım gitti
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Niye benim evde hiç çamaşır bulaşık İç güç hiç bitmiyor anlamıyorum hahaha şuan is dolu yine anlamıyorum sanki hiç iş yapmıyormusum gibi temizliyorum yikiyom yine aynı anlamiyom
Ben o camasir sepetinin bir dibini goremedim cnm tam biticek derken yenileri cikiyor ev isi desen hergun yap hergun ayni ustune huysuz bebis oy oyyyyyy
Allah'ım bu benim eşim resmwn evde iken aynı bizde öyleydik eşim TV'nin başına geçer durmadan bardak alır yanına. PC nin başına gider her gittiğinde bir bardak hayır geri getirse yine iyi o orda kalır
Ben o camasir sepetinin bir dibini goremedim cnm tam biticek derken yenileri cikiyor ev isi desen hergun yap hergun ayni ustune huysuz bebis oy oyyyyyy
Bugün yatakların carsaflarini nevresimleri yikayacam bir makine koyu renkli bir makine açık renkli yarım makinede beyaz var ve en büyük sorun kurutmak çünkü balkonum minnacık üstüne bide kombiyi oraya koymuşlar binanın dış cephesini delmek yasak almışım şu balkona takılan çamaşırlıktan ona asıyorum cidden zor yaa