Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Ah aha görsen yapıyorum çocuk ne annemin sarilmasjna izin veriyor ne babasının ne kardeşimin. Kardeşim geçen dizime yattı kafası hafif göbeğime degiyordu tekme ata ata kaldırdı dayisini eşim diyor seni paylasamayacak diye Allah'ım yardım etsin Kayra yüzünden kimse ile doğru düzgün sarılıp yatamıyoruz
Ah aha görsen yapıyorum çocuk ne annemin sarilmasjna izin veriyor ne babasının ne kardeşimin. Kardeşim geçen dizime yattı kafası hafif göbeğime degiyordu tekme ata ata kaldırdı dayisini eşim diyor seni paylasamayacak diye Allah'ım yardım etsin Kayra yüzünden kimse ile doğru düzgün sarılıp yatamıyoruz
Bunun aynısını eşime bende diyorum kavga ederim Kayra ile diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çocuk şuan karnım da iken bile düşün elini koyunca Kayra cek der gibi vuruyor filan hemen konuşup çocukla laf dalaşına gıiyor sanki Kayra onu anlıyor gibi
Niye benim evde hiç çamaşır bulaşık İç güç hiç bitmiyor anlamıyorum hahaha şuan is dolu yine anlamıyorum sanki hiç iş yapmıyormusum gibi temizliyorum yikiyom yine aynı anlamiyom
Bazı çocuklar öyle geçen yiyenim diyorki iyiki benim annemsin iyiki beni sen dogurmussun teşekkür ederim annem olduğun için diyor ayy çok dilli bir cocuk