Ben buraya yazmaktan bıktım kaynvalide hanım bıkmadı bıkmıyor.....

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Güneşşş tarafından oluşturulan Ben buraya yazmaktan bıktım kaynvalide hanım bıkmadı bıkmıyor..... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,060 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Ben buraya yazmaktan bıktım kaynvalide hanım bıkmadı bıkmıyor.....
Konbuyu başlatan Güneşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Yok vallahi ama seni anlıyorum şimdi ben doğum yapicam ya babam ablama demiş al kucağına sağ kulağına ezan oku falan bilmiş şeyleri sevmiyorum ablam a dedim belki ben Hıristiyan oldum ben dusunemiyor muyum alıp caminin hocasına götürürüm dedim sinir oluyorum bende sanki ben hiç düşünemiyorum onlar bana karışmaya çalışıyorlar iyiki korona var gidip gelmez kimse
Coronada kar etmiyor şimdi canım isteyen yine istediği gibi karışıyor. Ama bizim elimizde inan kimin ne kdr karşmasına izin vericeğimz bizim elimizde.. tabi eşlerimznde bizim yanmzda olması şartyla.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Lütfen benimle benzer sorunu yaşayanlar cevap yazsın annelerim... yaşamayan bilmez o nedenle yorum yapmak için yapmayın.

Daha öncede yazmştım benim kayınvalide özelmiş fln tanımaz herşeye burnunu sokan bir kadın malesef. Nasıl söylesem 10 yaşındaki çocuk gibi inat edebiliyor bazen. Benimle doktora kontrole gelmek istiyor. Detaylı ultrasyona gitcem yanimda olsun istemiyorum. Götürmicem ztn de.. Nasıl birakır yakamı ne yapayım bi fikir verin Allah rızası için ya...
Detaylı ultrasona eş dışında kimseyi almıyorlar zaten. Güzel dille anlatmaya çalış. Kimi de dediğim dedik oluyor valla Allah yardımcın olsun

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Ertelendi günü ben sana haber veririm de sonra yanlış anlamışım hemen gittim sana haber veremedim de ama mutlaka ben sana haber veririm doktordan gün alayım önce beraber gideriz dersin 😅
Hiç o kadar açık yalan söylemedim. Yaptğm şmdiye kadar saklamak oldu söylemedim o sordu mesela bidaha ne zmn gitceksiniz belli değil diyodum hep ama hakketti valla günah bnden gitti bu kadar ısrara yalan söylenir 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Detaylı ultrasona eş dışında kimseyi almıyorlar zaten. Güzel dille anlatmaya çalış. Kimi de dediğim dedik oluyor valla Allah yardımcın olsun
Güzel dille anlattm anlamıyor. Dediğim dediklerden benim ki malesef. O yüzden buraya yazıyorum ha bire biri fikir versin yardmcı olsun diye. 😞😞😞 kesin dimi almıyorlar detaylıda. O zaman götürsem almasalar dşarda beklese belki birdaha gelmek istemez...

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Ertelendi günü ben sana haber veririm de sonra yanlış anlamışım hemen gittim sana haber veremedim de ama mutlaka ben sana haber veririm doktordan gün alayım önce beraber gideriz dersin 😅
Bende sabah hastaneye gidecektim görümcem de diyordu ben seninle gelicem diye ama bende istemiyordum benle gelmesini sabah kalktım hastaneye gittim beni arıyo diyo ki neredesin dedim hastanedeyim oda dedi hani bende gelecektim dedim seni götürsemde içeri almazlar şindi küstü ama akşama kalmaz konuşur benle😃

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende sabah hastaneye gidecektim görümcem de diyordu ben seninle gelicem diye ama bende istemiyordum benle gelmesini sabah kalktım hastaneye gittim beni arıyo diyo ki neredesin dedim hastanedeyim oda dedi hani bende gelecektim dedim seni götürsemde içeri almazlar şindi küstü ama akşama kalmaz konuşur benle😃
Kız bunlar niye meraklı seninle gelmeye 😅😅

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Küs kalsada olurdu hani 🤣🤣

Dilanreyyan

Kayıtlı Üye
rank
Lütfen benimle benzer sorunu yaşayanlar cevap yazsın annelerim... yaşamayan bilmez o nedenle yorum yapmak için yapmayın.

Daha öncede yazmştım benim kayınvalide özelmiş fln tanımaz herşeye burnunu sokan bir kadın malesef. Nasıl söylesem 10 yaşındaki çocuk gibi inat edebiliyor bazen. Benimle doktora kontrole gelmek istiyor. Detaylı ultrasyona gitcem yanimda olsun istemiyorum. Götürmicem ztn de.. Nasıl birakır yakamı ne yapayım bi fikir verin Allah rızası için ya...
Benim doktorum eş haricinde kimseyi almıyordu ilk zamanlar sonradan istediğin bir kişiyi alıyordu keşke en başından söyleseydin kimse alınmıyor diye coronadan

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank

Pandemiden dolayı hastaneye hasta yakını almıyorlar de. Benim kaynanamda çok burnunu sokar herşeye maydanoz bi bırakmadı bizi kendimize lanet olsun

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank

Neden gelmesini istemiyorsun ki sonucda oda Babanesi her weye kariwmasi haklisin iyi deyil amma detayli ultarsona gelmeyinde acikcasi bi sorun gormuyorum sonucda oda bi babane ben kayinvalidemin gelmesini istemiwdim caliwdiqi ucun gele bilmedi malesef guzelim bu kayinvalideleri bu kadar sorun etmeyin kendi annemiz her weyde nasil yanimizda olmak istiyorsa ewimizin anneleride oyle benim wahsi kararim ha wimdi diyorsun ki seninki iyi biri hayir deyil onunda cok kotu huylari var anlatilmaz bilee amma ne yapmak gerekir sonucda oda bi anne ve unutmayak ki kendimiz nasil kayinvalidelermize davraniyoruzsa yarinda kendi gelinimiz aynisini bize yawadacaq ne yaparsan oda olur bizim burda bi laf var ne tokersen awina cixar kawigina

Tüm sayfalar yüklendi.