Benim gibi olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Benim gibi olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,568 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Benim gibi olan var mı
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım ya❣️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah su ağlama duygusu geçer canım ❣️ Allah yardımcımız olsun hep diyorum Allah'ım yardım et bizlere senden başka sığınacak kimsemiz yok diye
Allah razı olsun kuşum öyle qercekten rabbim iyliqmizi wersin her daim🤲

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Her ne kadar yenidoğan bebekle herşey mükemmel pozları verilse de ilk 1 ay özellikle o kadar zor geçiyor ki psikolojik olarak da zorluyor uykusuzluk yorgunluk yetememe duygusu hepsi bir arada oluyor anlıyoruz seni canım ama geçecek hepsi ağladıkça sen kendini üzdükçe üstün daha zor olur gelmesi 🙏

Her ne kadar yenidoğan bebekle herşey mükemmel pozları verilse de ilk 1 ay özellikle o kadar zor geçiyor ki psikolojik olarak da zorluyor uykusuzluk yorgunluk yetememe duygusu hepsi bir arada oluyor anlıyoruz seni canım ama geçecek hepsi ağladıkça sen kendini üzdükçe üstün daha zor olur gelmesi 🙏
İnşallah 40 çıkınca düzelir canım bebekte düzelir inşallah uykusu en azından az da olsa düzene girer umarım . Gece 2 de uyanıyoruz 7 ye kadar dolaniyoruz 7 de uyuyor hergun sabit

H

Hatice o

Guest
Canım bebegıne gevşek kundak yap uykusu daha düzenli olur bebek kendi titremesinden de sürekli uyanıyor lar. Dünyaya alışmaları daha kolay oluyor kundakla

Tüm sayfalar yüklendi.