Benmi abartıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervegüll tarafından oluşturulan Benmi abartıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,546 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Benmi abartıyorum
Konbuyu başlatan Mervegüll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Oh ağzına sağlık keşke bende ağzının payını verebilseydim hamileligimi öğrendi çocuklarının herseyini sattı dağıttı belki isterim diye teyzemde kızıma bir sürü şey örmüş annem de almış doğmamış çocuğun eşyalarına gozdikiyor üçüncüyü doğuracak mis nah veririm demek istiyorum çok çirkef apartmanı başımıza yıkar bende doğumdan sonra hepsini teyzeme göndercem
En iyisini yaparsin canım bana kızımın kuvetini kovasini vereyim sana kullanmıyorum dedi dedim gerek yok aldim ben ver ihtiyaci olan birine diye gerek yok onlardan gelen hayır allahtan gelsin

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
En iyisini yaparsin canım bana kızımın kuvetini kovasini vereyim sana kullanmıyorum dedi dedim gerek yok aldim ben ver ihtiyaci olan birine diye gerek yok onlardan gelen hayır allahtan gelsin
Bana gelip vereyim diyor ertesi gün satıyor birine veriyor dalga geçer gibi Çöpe atarım yinede vermem esimede söyledim hayinlik yapmasa kardeş gibi olurduk ama attığım her adımı bana kazıkla geri iade edince limitini doldurdu

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bana gelip vereyim diyor ertesi gün satıyor birine veriyor dalga geçer gibi Çöpe atarım yinede vermem esimede söyledim hayinlik yapmasa kardeş gibi olurduk ama attığım her adımı bana kazıkla geri iade edince limitini doldurdu
Hiç yorma kendini yillarca komsu olarak yardim ettim çocuğuna baktim elti olarak yardim ettim ikinci cocugunu bir yil boyunca ben yıkadım kendisi cocuk yikamayi bile bilmiyor bide bende 19 yas büyük o bana yol gostervegine ben hep destek oldum ama yok ise yaramıyor deveye diken insana durten yaraniyomus onunanladim aramiz cok iyi ken ben kalp spazmi geçirdim bi kat yukari çıkıp ta iyimisin demedi bir hafta sonra balkondan sesleniyo e kizin dogum gununu kutlicam yengesi tatli tuzlu kurabiye yapiver yapamam deyince bozuldu sen bir hafta boyunca yukari cikip bir bardak su vermedin sevabına insan merak eder yasiyomu oldumu kaldımi diye soylenince haklısın deyip girdj o gun bu gündür aramiz bozuk niye kurabiye yapmamisim yooohhh yaaaaavvv bide yapsaydim buldun esse vur sirtina kirbaci ,🤣

Tüm sayfalar yüklendi.