Beslenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Beslenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,932 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beslenme
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur25

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Hayır cnm uygulamaya göre gitmiyirum kahvaltıda zetlytin haşlanmış yumurta yoğurt agilrik tüketiyorum .. arada badem fındık ceviz alıyorum.. bol meyve ve arada sebze arada etli yemek balık felan.. bebegimin kilosu şuan haftasıyla uyumlu ilerliyor .. yağlı yemeklerden aşırı tuzdan uzak dur cnm
Maşşalah kaç haftaliksiniz doktora gidince söyleyecek dimi bunlari kilosunun az oldugunu yada normal oldugunu ben şuan tam 10 haftaligim 7 mart kontrole gidcem innşallah

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ben evde tek oldugum için yapiveren yok hem ilk 3trimestrde bulantı kusma mahvediyor insani
Cnm bende ilk 3 ay öyleydim korkma ama bebek o zaman senden beslenmiyor canın istemiyorsa zorlama kendini .. 3 aydan sonra beslenmeye ağırlık ver.. umarım kısa zamanda geçer bulantı kusma berbat bı durum snei çok iyi anlıyorum .. priliam Dr iç hap o bana iyi geldi hafifletti halen bile içiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşşalah kaç haftaliksiniz doktora gidince söyleyecek dimi bunlari kilosunun az oldugunu yada normal oldugunu ben şuan tam 10 haftaligim 7 mart kontrole gidcem innşallah
Şuan kilosu önemli değil cnm bende senin haftalarda gidince bana kilosu şuan onemli değil küçük dedi.. ben 5 bitti 6 geçince gittim doktor iyi dedi kilosu haftasıyla uyumlu.. senin de sanırım ilk gebeliğin ☺️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnnşalah ablam

Yeşilikle hiç aram yok hele et tavuk hiç iyemiyorum bu aralar

Yeşilikle hiç aram yok hele et tavuk hiç iyemiyorum bu aralar

ben her gun kalktığımda okuyorum :)
Ben küçüğüm 😂😂 abla deme yaa . Sende ben gibi et yiyemiyorsun demek çok yemesen bile ayda 1 ye kuzum şifa olur yeşillik nasıl sevilmez kız 😍

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Uygulamadaki gunun detaylari ve beslenmeleri okuyorum mesela bu ayda yeşillik tüketin yoksa protein tüketin diye yazıyorlar ya ben onun hepsini yetirince alamadigimi dusunuyorum ama bi yandan vicdan azabı da çekiyorum acaba siz uygulamadaki yazilaninin hepsini yedinizmi
Doğru düzgün yemek yediğim de yok canım birşey istemiyor anlık aklıma ne gelirse onu yapıp yiyorum.

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende ilk 3 ay öyleydim korkma ama bebek o zaman senden beslenmiyor canın istemiyorsa zorlama kendini .. 3 aydan sonra beslenmeye ağırlık ver.. umarım kısa zamanda geçer bulantı kusma berbat bı durum snei çok iyi anlıyorum .. priliam Dr iç hap o bana iyi geldi hafifletti halen bile içiyorum

Şuan kilosu önemli değil cnm bende senin haftalarda gidince bana kilosu şuan onemli değil küçük dedi.. ben 5 bitti 6 geçince gittim doktor iyi dedi kilosu haftasıyla uyumlu.. senin de sanırım ilk gebeliğin ☺️
Aynen ilk göz ağrım olacak innşallah

Doğru düzgün yemek yediğim de yok canım birşey istemiyor anlık aklıma ne gelirse onu yapıp yiyorum.
İştahdizlik var biraz ben çok beslenmeyi kafama taktım

Ben küçüğüm 😂😂 abla deme yaa . Sende ben gibi et yiyemiyorsun demek çok yemesen bile ayda 1 ye kuzum şifa olur yeşillik nasıl sevilmez kız 😍
:) yeşşilik yemeye başliyacam et olayni daha duşunecem. Tek kahvalti yapiyorum çogu zaman onun için onu bunu çikarip yemeye uşeniyorum

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Küçüğüm kaç yaşındasın ki 😅😅

Hiç kafana takma ilk gebeliğimde de doğru düzgün yemedim 3850 doğurdum 😅

Tüm sayfalar yüklendi.