Sorum var Beta 22.06 düşük mü ? Acil yardım. Ve ilk kaç ile öğrendiniz?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde merveceylann47 tarafından oluşturulan Beta 22.06 düşük mü ? Acil yardım. Ve ilk kaç ile öğrendiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 757 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta 22.06 düşük mü ? Acil yardım. Ve ilk kaç ile öğrendiniz?
Konbuyu başlatan merveceylann47
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

merveceylann47

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Ben daha önceden kimyasal gebelik yaşadım ve o düşükten sonra 4 ay, çocuk olmadı, dün beta 22.06 ile hamileliğimi öğrendim, sizce düşük mü? Ve göğüste belirti vardı gitti belirti onun dışında belirtim yoktu zaten.

B

_busraksack

Guest
Merhaba bankada ilk kimyasal demişlerdi ama dün doktora gittiğimde HCG min çok yükseldiğini gördük doktor haftaya gel dedi il öğrendiğimde 15 nisanda HCG 24.1 di iki gün sonra 25 çıktı 18 inde 22 ye düştü kimyasal dediler ama dün 25 nisanda 293 çıktı umarım sizinkide düşük değildir Allah isteyen herkese nasip etsin

merveceylann47

Kayıtlı Üye
rank
Sonraki gün iki katı sonraki gün iki katı şeklinde artıyorsa değerleriniz sağlıklı bir gebelik oluyor Allah’ın izniyle ona bakabilirsiniz
Daha gitmedim doktora , pazartesi gideceğim, bugün gidecektim şiddetli yağmur yağdı mersin'de. Pazartesiye kaldı, inşallah iyi sonuçlanır, hamilelik hissetmiyom hiç, sanki bişey yok. Sanki hamile değilim gibi

Justmumsy

Kayıtlı Üye
rank
Daha gitmedim doktora , pazartesi gideceğim, bugün gidecektim şiddetli yağmur yağdı mersin'de. Pazartesiye kaldı, inşallah iyi sonuçlanır, hamilelik hissetmiyom hiç, sanki bişey yok. Sanki hamile değilim gibi
Allah gönlünüze göre versin inşallah gebelik yeniyse 4-5 hafta gibi hissedememe normal bence sonraki haftalar belirtiler başlıyor artarak gidiyor

merveceylann47

Kayıtlı Üye
rank
Allah gönlünüze göre versin inşallah gebelik yeniyse 4-5 hafta gibi hissedememe normal bence sonraki haftalar belirtiler başlıyor artara

Allah gönlünüze göre versin inşallah gebelik yeniyse 4-5 hafta gibi hissedememe normal bence sonraki haftalar belirtiler başlıyor artarak gidiyor
Amin🤲Allah razı olsun sizden🤲😊ilk başta memem biraz ağrıdı sonra geçti, başka da belirtim yok,, bende yeni olduğunu düşünüyorum, tahmini olarak 3 haftalık veya 4 olduğunu düşünüyorum 😊pazartesi öğreneceğim, sizce bu değer normal mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-26-22-07-02-62_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    Screenshot_2025-04-26-22-07-02-62_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    334.2 KB · Görüntüleme: 17

Justmumsy

Kayıtlı Üye
rank
Amin🤲Allah razı olsun sizden🤲😊ilk başta memem biraz ağrıdı sonra geçti, başka da belirtim yok,, bende yeni olduğunu düşünüyorum, tahmini olarak 3 haftalık veya 4 olduğunu düşünüyorum 😊pazartesi öğreneceğim, sizce bu değer normal mi?
İnşallah güzel haberler alırsın pazartesi o zamana kadar çok düşünme iyi düşün iyi olsun 🌸🙏🏻

anneolmak.00

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım benim ilk beta 17.5 ti aynı göğüs yanlarında ağrılarım vardı tek belirtim oydu oda düşük HCG dendi 1 hafta sonra tekrarladım çünkü 2 gunde bir kan vermek çok süründürürdü oruç ayıydı orucumu tutup namazlarimi kıldım sadece Allah'a sığındım ve şuan 11 haftaligiz♥️ sadece Rabbime sığın inşallah bebeğin seninledir buna inan 🤲🏻

merveceylann47

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım ben 17.5 ile öğrendim şuan 11 haftaligiz
Bugün kanamam geldi düşük yaptım😭beta 127 den 124 e düştü 😭😭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bugün kanamam geldi düşük yaptım😭beta 127 den 124 e düştü 😭😭
Merhaba canım benim ilk beta 17.5 ti aynı göğüs yanlarında ağrılarım vardı tek belirtim oydu oda düşük HCG dendi 1 hafta sonra tekrarladım çünkü 2 gunde bir kan vermek çok süründürürdü oruç ayıydı orucumu tutup namazlarimi kıldım sadece Allah'a sığındım ve şuan 11 haftaligiz♥️ sadece Rabbime sığın inşallah bebeğin seninledir buna inan 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar