Beta hcg 68.9 sonra yukselirmi

• Konbuyu başlatan Mira nehir
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mira nehir tarafından oluşturulan Beta hcg 68.9 sonra yukselirmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,338 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta hcg 68.9 sonra yukselirmi
Konbuyu başlatan Mira nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
M

Mira nehir

Guest
Betam cok düşük cikti . Böyle olup sonradan artan varmi ? Dis gebelik degildir degilmi :(( regl 2 gun gecince yaptrdim kan tahlili bu sekilde cikti.

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Betam cok düşük cikti . Böyle olup sonradan artan varmi ? Dis gebelik degildir degilmi :(( regl 2 gun gecince yaptrdim kan tahlili bu sekilde cikti.
Cnm benim regl günüydü veya bir gün vardi 40 cikmistim doktorum daha cok erken bir hafta sonra gel dedi. Bir hafta sonra gittim. Ultrasyonla bakti ne kese ne bebek goremedi gebe olamayabilirsin dedi. Bir daha kan ver dedi. Verdim ayni gun 960 cikti. 5 haftalik felansin gorunmeyisi cok normal dedi. Suan 37 haftaligiz inc cnm🤗🤗 sende kafana takma artar o ins saglicakla alirsin kucagina 🤗

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Benim reglime 4-5 gün vardı beta 15 çıktı 2 gün sonra tekrar kan istediler 45 oldu gebeyim şuan. Sende iki gün sonra kan ver artışına bakılsın

M

Mira nehir

Guest
Çok teşekkürler hepinize. Yarin gidicem kan vermeye inşallah yükselmiştir değerlerim..

Tüm sayfalar yüklendi.